- Reaction score
- 0

"Sermayesiz ticaret yaparak para kazanma" düşüncesi ilk başta birçok kişiye garip gibi gelebilir. Öyle bir ticaret ortamı yaşıyoruz ki, babandan mal alsan bile para bir tarafa mal bir tarafa.
Peki durum böyleyken nasıl sermayesiz ticaret yapılabilir? Tabiki internetten. Gerçek yaşamda ticaret yapmak için, yapacağınız işin muhteviyatına göre lazım olan bir sermaye tutarına ihtiyaç vardır ama, internetten yapacağınız ticarette sermaye gereksiniminiz yoktur. İnternetten size ait olmayan ürünleri çeşitli yöntemlerle satarak komisyon kazançları elde edebilmektesiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şeyler ilk başta bilgisayar kullanabilmek ve internet reklamcılığı ile sosyal ağları iyi kullanabilmek. Bundan sonra ise satacağınız ürünleri belirleyebilmek için, bir satış ortaklığı sitesine üye olmak. Biz bu konuda XTi öneriyoruz. (XT üyeliği ücretsizdir fakat, ürün listelerini görebilmek için bir seferlik 20TL ücret ödemeniz gerekmektedir. Bunun sebebi kalıcı ve kaliteli satış ortakları oluşturmaktır.)
Satış ortaklığınızı gerçekleştirdikten sonra geriye interneti kullanabilme, daha doğrusu ürün satma konusunda stratejik temel bilgi gereksinimine ihtiyaç kalıyor. Eğer internet yolu ile nasıl ürün satabileceğinizi biliyorsanız sizin için geriye birşey kalmamıştır ama, ilk defa yapıyorsanız bir temel eğitime ve yardıma ihtiyacınız mutlaka olacaktır. Bunun için yardımcı eğitim setleri veya kitleri bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi ve bizim önerimiz ise goomass eğitim kitidir.
Aşağıdaki linkleri tıklayarak, XT ve Eğitim Kiti resmi sitelerinden gerekli bilgileri edinebilirsiniz.
Satış Ortaklığı Kayıt Formu : Tıklayın!
Stratejik Satış Yöntemleri İçin : Eğitim Kiti