İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Servage Çoştı bir Kere

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Bu sabah servage.net hesabıma girdigimde hesapların upgrade edildigini gördüm.

Your package now includes:

3000 GB Transfer
316 GB Disk Space

Filehoting yada CPU fazla yemeyen siteler için birebir.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Servage marez Dosya Barındırmaya İzin Veriyormu?
Yani Site Başka Yerde Olsa Dosyaları Ortaki Hostingten Çeksek?

wampirman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mysql ve resim sitesi çalıştırmayacaksanız. serverın sonuna kadar canını okuyabilirsiniz çok mu abarttım ne

wampirman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) evet imzayı düzeltmeyi unutmuşum adamların kampanyasına yetişmek zor oluyor

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
servage'de başka domain ekleyebiliyormuyuz yoksa sadece tek site içinmi geçerli bu?

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
image upload sitesi 7000-8000 hitlerde suspended
4000 hitli oyun sitesinin swf lerini host ettim 4. günde account sespended :)

file hosting için ideal diye düşünüyodum ama onada yaramıyo. iki üç hiti düşük fazla trafik harcayan siteler için kullanıyorum şu an.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
mysql ve resim sitesi çalıştırmayacaksanız. serverın sonuna kadar canını okuyabilirsiniz çok mu abarttım ne

evet çok abartmışsın, serverin canına değilde onlar sizin canınıza okuyorlar hemen

Bu alan ve BW nin kullanılması mümkün değil. Yaklaşık 2.5 yıldır hesabım var servage'de. Hem BW hesapları şişirme. cPanelde 5 GB harcayan sitemi bunlara taşıyınca 100 GB gösterip birde suspendliyorlar :) Saatlik sql sorgulama sınırı olan tek firma bu olsa gerek...

Ben server yedeklerimi atıyorum buraya, birde sitem var benim için önemi olmayan. Oda arada suspendleniyor ama WHT de ters birşeyler yazmayayım diye ona da 6 aydır karışmıyorlar.

wampirman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dosya downloadı için sunucularında dosya bulundurup direk link verince fazla bir sıkıntı olmuyor bende günlük 40 gb gidiyor. Sizin yazdığınıza göre abartı var bunda galiba aslında bende biraz öyle düşünüyorum. Yeni tarifeleri ile günlük bw limiti 100 gb a çıktı şimdilik her şey toz pembe ilerisi için ne olur bilemem. Bu arada servagedeki bazı siteler heklendi ftp sindeki dosyaları silinenlere geçmiş olsun

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
film sitesi açmayı düşünüyorum (direk download)

ayda net olarak 2-3 TB arası bw harcarım.

burayı kullansam sorun yaratırmı ? eğer sorun yaratacaksa rapid amcaya yükleyeceğim.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
film sitesi açmayı düşünüyorum (direk download)

ayda net olarak 2-3 TB arası bw harcarım.

burayı kullansam sorun yaratırmı ? eğer sorun yaratacaksa rapid amcaya yükleyeceğim.

Merhaba,
Film ve mp3 yasak ancak bir çok site biliyorum sorunsuz yayın yapan. ne olur bilemem. Ancak CPU kasmadigi sürece bw adamlar için sorun degil karşılarlar mysql sorgunuz fazla olmasın yeter.

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece mysql sorgu limiti değilde genel bir istek limiti var. file hosting olarak kullanmak istedim çok istek oluyor diye 4. gün suspend oldu hesabım.

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kararsız kaldım :S

suspend olurmu olmazmı :S

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
We have noticed that your account is using many server resources
at the moment. The hours your account has had 315097
requests for your site which is quite allot. We will have to ask
you take measures to lower the load or we may be forced to temporarily
suspend your website.

her çağrılan image veya dosya bir istek sayılıyor sanırım. 4000 tekilli sitemde (ortalama 20.000 çoğul) her sayfada 10 civari image ve 1 swf vardı. 20.000x11=220.000 + diğer siteler = 315.097 = suspend

Düşündüğüm doğrumu bilmiyorum ama sanırım böyle bir durum sözkonusu. Sizde kendinize göre bir hesap yapın :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Çok büyük bir proje düşünüyorsanız servage uygun değildir. Anlık trafiğe önem veriyorlar adamlar 1 saatte 1 GB bw yersen örneğin; GÜM! :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5