uzun zamandır bu sorunla karşılaşıyordum fakat son zamanlarda sürekli yapmaya başladı.
bazen 50-60 sayfa, bazen 3-5 sayfa gezdikten sonra sessionlar siliniyor ve sistem, üyeyi login sayfasına atıyor.
sessionlar, zaman aşımına uğradığı için silinmiyor, çünkü ardarda yapılan bağlantılarda da bu sorun oluyor.
belli bir sayfada olmuyor, her an, herhangi bir sayfaya girildiğinde yapabiliyor.
herhangi bir çözüm üretemedim, ilginç bir durum. fikir verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
kul. ve şifre doğruysa session şu şekilde açılıyor:
her sayfada bulunan oturum kontrol include'nin içeriği:
makine linux, centos.
sorun serverdanda kaynaklanabilir diye düşünüyorum. server için test edebileceğim birşeyler biliyorsanız, onuda yazabilirsiniz.
bazen 50-60 sayfa, bazen 3-5 sayfa gezdikten sonra sessionlar siliniyor ve sistem, üyeyi login sayfasına atıyor.
sessionlar, zaman aşımına uğradığı için silinmiyor, çünkü ardarda yapılan bağlantılarda da bu sorun oluyor.
belli bir sayfada olmuyor, her an, herhangi bir sayfaya girildiğinde yapabiliyor.
herhangi bir çözüm üretemedim, ilginç bir durum. fikir verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
kul. ve şifre doğruysa session şu şekilde açılıyor:
PHP:
$id=rowdan alınan id bilgisi
$_SESSION['id']=$id;
her sayfada bulunan oturum kontrol include'nin içeriği:
PHP:
session_start();
if ($_SESSION['id'] == 0) {
header("location:/index.php?hata=oturum&yer=oturum.php");
exit;
}
$userid = $_SESSION['id'];
$id = $_SESSION['id'];
makine linux, centos.
sorun serverdanda kaynaklanabilir diye düşünüyorum. server için test edebileceğim birşeyler biliyorsanız, onuda yazabilirsiniz.