İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sevgi Sitesi İçin Domain ?

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşlar bir sevgi sitesi açmak istiyorum... Ama öyle böyle değil tasarımı felan hazır herşeyiyle süper, içerik olarak çok geniş, sevgi adına yok yok diyebileceğimiz bir site olacak... Buna uygun bir domain aramaktayım bana tavsiye edebileceğiniz domainler var mı ? Özel mesaj atarsanız sevinirim kimse kapmasın :D

E

EnigmaTR

Misafir
sevgisitesi.ws AVAILABLE
sevgisitesi.cc AVAILABLE
sevgisitesi.tv AVAILABLE
sevgisitesi.nu AVAILABLE

:)

S

SempatiX

Misafir
Teşekkürler ama öyle birşey arıyorumki com ve net ini alayım...org unu başkası alsın beni desteklesin :D

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cafeturkey.com - cafeturkey.net
istersen satabilirim

S

SempatiX

Misafir
Teşekkür ederim ama sevgi yi andıracak bir ışık göremedim domainlerinde... Yinede sağol...

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
al bir domain kendin marka yarat önemli olan yazıldıgı gibi okunan ve akılda kalıcı bir domain.

sevgi.li güzel evet bencede

www.baskuda.com çok mu güzel sanki.ama herkez biliyor :p

seviyom.com
seviyoz.com
sevix.com
sevgibulutu.com
sevgideresi.com
sevgiksiri.com
sevgixsiri.com
sevgiportakali.com
sevgimveben.com

S

SempatiX

Misafir
Wasfer güzel öneri tşk... Düşünebilirim... Yoktur kardeş sevgiliye.com a bakmıştım az önce ama oda sendeymiş sanırım :p

E

efeS

Misafir
Birazsevgi.com / net
Baysevgi.com / net
Birkucaksevgi.com / net
esevgili.com / net
ilksevgili.com / net
Nedensizsevgi.com / net
Odaksevgi.com / net
Sevgiagaci.com / net
Sevgibaglari.com / net
Sevgicaddesi.com / net
Sevgicik.com / net
Sevgiden.com / net
Sevgideposu.com / net
Sevgievreni.com / net
Sevgikervani.com / net
Sevginaz.com / net
Sevginedir.com / net
Sevgiokulu.com / net
Sevgiotesi.com / net
Sevgisahili.com / net
Trsevgi.com / net
Yalansevgi.com / net

2 Tanede özel mesaj olarak gonderiyorum.. Benim favorilerim onlar..

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevgimalem.net
sevgisozu.com
sevgisozlugu.com
sevgigibi.com
sevgiyeait.com
sevgidir.com
sevgidir.net
sevgibilir.com

Senin gibi Ş.... insanlara yazılmaz ama turk internetçiliğinde sevgi üzerine biraz daha artış olsun diye söylüyorum..

S

SempatiX

Misafir
komsunet' Alıntı:
Senin gibi Ş.... insanlara yazılmaz ama turk internetçiliğinde sevgi üzerine biraz daha artış olsun diye söylüyorum..

Kimin Şe...siz oldugunu herkes gördü...

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en kıyak ismi verdim sana aykut özelde ;) o isimle iş yaparsın

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aykut sana verdiğim isim cok güzel ama güzel tasarım güzel içerik yaparsan sevginehri.net gibi aşırı olursun :d o domainin birisi teklanda ben aslında almayı düşünüyordum ama elim domain dolu :) neyse şimdiden hayırlı olsun..

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
askhane.com ask ( sevgiyi temsi lediyor ) hane ( sevgi siteleri mekanı gibi birşey ) sen tanıdıksı nsana uygun fiyata verirriz :) ilgilenirsen msn den bulursun :D

S

SempatiX

Misafir
romatix.com u düşünüyordum sempatix ede uydurmak için ama alınmış :( RemiX tşk ederim pek hoşuma gitmedi..

S

SempatiX

Misafir
En başta düşünmüştüm onu ama e- ile başlayan domainler pek tutmuyor... Bakıyorumda Türk İnternet Kullanıcıları o tür domainlere ilgi göstermemkle beraber unutuyorlar...

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SempatiX' Alıntı:
En başta düşünmüştüm onu ama e- ile başlayan domainler pek tutmuyor... Bakıyorumda Türk İnternet Kullanıcıları o tür domainlere ilgi göstermemkle beraber unutuyorlar...
www.e-kolay.net iyi tutulmuş... genellendirme yapmasan, öneriye 'olumlu baksan' :) yoksa birdaha sana yardımcı olmaz arkadaşımız, kanımca.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.