• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Sevgililer Günü Hediye Seçimi

Starturk

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
8
Şube
Tarsus-Mersin
152 Aydır Üye
kız arkadaşınız resmini ve kendi resminizi, eklemek istediğiniz yazıyı pm atın adresinize sihirli ya da düz kupa bardak gönderelim :D
kargo hariç 20 TL, kendi işyerimiz.

Oğuz

2
Bilgiler
Reaksiyon
96
Şube
Kadıköy
161 Aydır Üye
kız arkadaşınız resmini ve kendi resminizi, eklemek istediğiniz yazıyı pm atın adresinize sihirli ya da düz kupa bardak gönderelim :D
kargo hariç 20 TL, kendi işyerimiz.
Kerem gardaş olabilir aslında :D bu konuyu düşünmem gerek , çiçek yollamayı düşünüyorum notlu :p babası felan alırsa işin rengi değişir diye korkuyorum :kızdım:

hasanyildiz84

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
ISTANBUL
166 Aydır Üye
Kızlar genellikle kalpli, çiçekli, böcekli hediyeleri severler :)

Buyrunuz hem de 50% indirim fırsatıyla http://bit.ly/dSOjIg

kargo ödemezsiniz, maliyeti az hazzı çoktur.

Bol Şanslar

ramazanguney

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
4.levent
153 Aydır Üye
14 şubatta ne alıcam diye düşünen arkadaşlar bu kampanya tam size göre bayanların kalbinden geçen yol çikolatadan geçer. Yanında gülüde hediye etmişler daha ne olsun.
cikolatasepeti.com

sulekolik

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
124 Aydır Üye
bence şişede aşk mektubu en uygunu :D ben bir tane aldım evi sevgilim çok mutlu oldu. Sizede tavsiye ederim. bu arada ürünüde buradan aldım ;) www.sisedeaskmektubu.com

cikender

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
114 Aydır Üye
Merhaba arkadaşlar sevgilinize ya da eşinize sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız www.hediyeambari.net sitesini ziyaret edin çok güzel sürpriz önerileri var

cikender

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
114 Aydır Üye
Arkadaşlar bende eşime sürpriz yapmak istiyordum nette biraz araştırdım www.hediyeambari.net sitesinde çok güzel öneriler buldum. Birtanesi ni yapmayı düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.