Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fener kazanmaz sevilla deplesmanda daha çok gol attığı için sevilla tur atlar.
tek farklı yenilgilerde 3-2 den daha gollü yenilgilerde fener kazanıyor.
Eğer fenerbahçede herkez 2 kişilik oynarsa turu geçer..0-0 yatayım diye düşünürse yine elenir.Ayrıca ben fenerbahçenin yerine oynasam sadece bu maç için alexi yedek kulübesine oturturum.Çok Koşan adama ihtiyaç olacak çünkü.
Sevillaya oynadım tüm kuponlarda ama fener yenerse yada berabere kalırsada kuponlar yattı diye üzülmem http://www.bukupayigorenlerparmakkaldirsin.com/ adresi hatalı en çok gs aldı 2. ts aldı türkiye kupasını
İlk 2 gol milliyete düştü şimdi. Volkan'ın ellerinden öpüyorum, umarım sağdan soldan dışarı çıkacak topları da toplayıp kaleye almaz ileri dakikalarda.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5