Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar eksisozluk.com'a istinaden sevkisozluk.com'u aldım bu domain name için projesi olan bir arkadaş varsa lütfen pm'den bana ulaşsın. 3 aydır atıl durumda, şuraya güzel birşeyler yapabiliriz.
ahahahhah süper fikir arkadaşım yalnız ben php'den falan pek anlamam. temellerini biliyorum ama ekşisözlük motoru da yaratamam baştan. işte onun için bir proje ortağı arıyorum.
ya beyler diyorum işte elinde imkanı olan böyle bir kodlama yapabilecek olan buyursun gelsin görüşelim. tüm iş onun üstüne kalmaz, iş bölümünü bir şekilde hallederiz elbette.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5