- Reaction score
- 0
3 Farklı kazanç sistemi mevcuttur.
1) Premium satarak kazancın %60 ı size kalır
2) Boyuta bağlı olarak indirme sayısına göre kazanç
3) Dosya boyutuna ve indilen ülkeye göre A B C D gruplarından elde edilen kazanç
1. Tür için fazla bişey anlatmaya gerek yok sattığınız premiumların karşılığında %60 sizin oluyor. Diğer siteler çok düşük meblağlar verirken shareflare %60 veriyor. (bkz hotfile %5)
2. Dosyanızın boyutuna bağlı olarak indirme seçeneğinde aşağıdaki tablodan 1000 indirme başı fiyatları görebilirsiniz.
Tam olarak anlayamadığım birde rank sistemleri var. 7 tane seviye bulunmakta ve seviyeler günlük olarak değişmetedir.
3. Bu tür kazanç şeklinde, dosyaların hangi ülkelerden indirildiğine bağlı olarak kazancınız değişebiliyor. A Grubundan 30$ 1000 download a kadar kazanmanız mümkün.
Aşağıdaki tablo ülkelerin kazançlarını gösterir.
İndirme bağlantılı ülkeler
Tüm ülkelerden gelen downloadlar sayılıyor. Eğer A grubuna hitaben upload yapıyorsanız bu tür size ciddi olarak katkı sağlar.
- FTP
- Remote Upload
- ve Site üzerinden upload yapılabilmektedir.
Dosya sınırlaması yoktur.
Ödemeler her hafta pazartesi yapılır, Paypal ve WebMoney üzerinden.
Ödeme limiti 15$
Not : bende az önce üye oldum ve şimdi dosya yükleyip deniyeceğim. Sitede böyle bir konu mevcut değildi. Anlatım bana ait değildir. Kolay Gelsin.
ÇALINTIDIR....
Edit: Bu seçenekleri üye olurken seçiyorsunuz.
Anlatımdaki sırayla. Şifreniz mail adresinize geliyor
REFLİ ÜYELİK
Refsiz Üyelik
1) Premium satarak kazancın %60 ı size kalır
2) Boyuta bağlı olarak indirme sayısına göre kazanç
3) Dosya boyutuna ve indilen ülkeye göre A B C D gruplarından elde edilen kazanç
1. Tür için fazla bişey anlatmaya gerek yok sattığınız premiumların karşılığında %60 sizin oluyor. Diğer siteler çok düşük meblağlar verirken shareflare %60 veriyor. (bkz hotfile %5)
2. Dosyanızın boyutuna bağlı olarak indirme seçeneğinde aşağıdaki tablodan 1000 indirme başı fiyatları görebilirsiniz.

Tam olarak anlayamadığım birde rank sistemleri var. 7 tane seviye bulunmakta ve seviyeler günlük olarak değişmetedir.
3. Bu tür kazanç şeklinde, dosyaların hangi ülkelerden indirildiğine bağlı olarak kazancınız değişebiliyor. A Grubundan 30$ 1000 download a kadar kazanmanız mümkün.
Aşağıdaki tablo ülkelerin kazançlarını gösterir.

İndirme bağlantılı ülkeler

Tüm ülkelerden gelen downloadlar sayılıyor. Eğer A grubuna hitaben upload yapıyorsanız bu tür size ciddi olarak katkı sağlar.
- FTP
- Remote Upload
- ve Site üzerinden upload yapılabilmektedir.
Dosya sınırlaması yoktur.
Ödemeler her hafta pazartesi yapılır, Paypal ve WebMoney üzerinden.
Ödeme limiti 15$
Not : bende az önce üye oldum ve şimdi dosya yükleyip deniyeceğim. Sitede böyle bir konu mevcut değildi. Anlatım bana ait değildir. Kolay Gelsin.
ÇALINTIDIR....
Edit: Bu seçenekleri üye olurken seçiyorsunuz.
Anlatımdaki sırayla. Şifreniz mail adresinize geliyor
REFLİ ÜYELİK
Refsiz Üyelik