İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sıfır backlink sıfır domain pr4 ?

C

chish

Misafir
domaini yeni aldım siteyi kurmaya vaktim olmadı ilgilenemedim domaini aldığım firmanın ücretsiz blog sistemi vardı deneme amaçlı onu kurup bir iki içerik ekledim kendi haline bıraktım google toolbar kurulu olmasa 3 ay geçse tutupta bu damaini check etmezdim zaten bunun açıklamasını yapabilicek varmıdır benide aydınlatırsanız sevinirim
pagerank check

C

chish

Misafir
daha öncesinde bu grey blogun dosyalarını kendi hostuma kurmuştum da nasıl oluyor anlamadım açıkçası biraz açabilirmisiniz

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
daha öncesinde bu grey blogun dosyalarını kendi hostuma kurmuştum da nasıl oluyor anlamadım açıkçası biraz açabilirmisiniz

Açık yeterince. PHP de HTACCESS yoluyla - ASP de response redirect tarzı bi olay veya farklı şekillerde - HTML dede eğerki site bi koruma koyduysa SAYFALARINA bu şekilde YÖNLENDİRMEDEN doğan Fake page rank değerleri çıkabiliyor ortaya.
GOOGLE da info:siteadi.com şeklined yazıp aratıldığında çıkan URL pagerank in gerçek sahibi oluyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.