Merhaba arkadaşlar sizler için piyasa fiyatının yaklaşık olarak yarı fiyatına temin edebileceğim üç adet ürünü aşağıda listeliyeceğim. Ürünler sıfır Olmakla beraber gümrük çıkış mk. vs olacak şekildedir, yani çalıntı malıntı vs değildir orjinaldir yan sanayi değildir. Biraz daha açık bilgi vermek gerekirse ürünler gümrükten tarafımdan çekilecektir. Aşağıdaki ürünlere sahip olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. ek bilgi olarak belirtmek isterimki ürünler gümrükten çekilecektir Parayı gönderdikten sonra 5 iş günü içinde ürün istanbul içine anında teslim edilir istanbul dışı için ise ek 1 gün süre istenir. Gümrük mevzuatını bilen arkadaşlar ürünün aynı gün içinde çıkmadığını bilirler.
Güven meselesine gelince isteyen herkese açık adresimi kimlik bilgilerimi vs. verebilirim benim için problem değil. iyinet forumlarında ticarte yaptığım arkadaşlar nasıl bir yapıda olduğumu gayet iyi bilirler. Bu zamana kadar bir çok ikişiden kazık yememe rağmen hiç kimseye kazık atmışlığım bulunmamaktadır. İnşallah rabbim o günleri göstermez.
Niyetim hem sizin kazanmanız hemde benim kazanmam şimdi ürünleri listeleme vakti.
PANASONIC VIERA TH-42PV70F 42'' HD READY PLAZMA TELEVİZYON
Piyasa fiyatı : 3.699 YTL
Bendeki Fiyatı 2.000 YTL ( KDV Dahil )
Ürün hakkındaki detaylı bilgi çini tıklayın
Toshiba Satellite P100-257 Core Duo T2250 1.73GHz, 512MB DDR2, 60GB SATA HDD, 17'' Notebook
Piyasa Fiyatı : 2.400 YTL
Bendeki Fiyat : 1.400 YTL
Ürün Hakkında Detaylı bilgi almak için Tıklayın :
NOKIA N73 CEP TELEFONU
Piyasa Fiyatı 750 YTL
Bendeki Fiyatı 550 YTL
Ürün Hakkında Detaylı bilgi almak için tıklayın :
Temin edebileceğim ürünler Yukarıdaki gibidir.
Teşekkürler.
Güven meselesine gelince isteyen herkese açık adresimi kimlik bilgilerimi vs. verebilirim benim için problem değil. iyinet forumlarında ticarte yaptığım arkadaşlar nasıl bir yapıda olduğumu gayet iyi bilirler. Bu zamana kadar bir çok ikişiden kazık yememe rağmen hiç kimseye kazık atmışlığım bulunmamaktadır. İnşallah rabbim o günleri göstermez.
Niyetim hem sizin kazanmanız hemde benim kazanmam şimdi ürünleri listeleme vakti.
PANASONIC VIERA TH-42PV70F 42'' HD READY PLAZMA TELEVİZYON
Piyasa fiyatı : 3.699 YTL
Bendeki Fiyatı 2.000 YTL ( KDV Dahil )
Ürün hakkındaki detaylı bilgi çini tıklayın
Toshiba Satellite P100-257 Core Duo T2250 1.73GHz, 512MB DDR2, 60GB SATA HDD, 17'' Notebook
Piyasa Fiyatı : 2.400 YTL
Bendeki Fiyat : 1.400 YTL
Ürün Hakkında Detaylı bilgi almak için Tıklayın :
NOKIA N73 CEP TELEFONU
Piyasa Fiyatı 750 YTL
Bendeki Fiyatı 550 YTL
Ürün Hakkında Detaylı bilgi almak için tıklayın :
Temin edebileceğim ürünler Yukarıdaki gibidir.
Teşekkürler.