İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sigaraya zam

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
sözüm meclisden dışarıda...
çoluğunun çocuğunun rıskını gidipde şu sigaraya yatıranlara acıyorum. Sigara ve alkol kadar nefret ettiğim şey yoktur heralde...

Al bendende o kadar, tvde gordum zam mevzusunu "ohh icimdeki yaglar erisin" dedim... insallah alkol ve sigara daha pahalı olur icemez kimse.. :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En ucuz sigara 10 lira olsun. Adamlar zehiri pahalandırıyor bizde üzülüyoruz.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sigarayı bıraktım ama zam ile alakası yok...
2nci gün bugün... Yaşasın sigarasız toplum :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Sigaranın üzerinde öldürür yazıyo millet yine içiyo. Zam gelmesi engel olmaz :D

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
YUH !! Akaryakıta yine zam geldi

53766.jpg
Akaryakıt dağıtım firmaları fiyatlarında değişikliklere gitti..

Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamalarıyla bugün dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatını 4 YKr, motorin fiyatını da 5 YKr artırdılar.

Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,09 YTL'den 3,13 YTL'ye İstanbul'da ise 3,10 YTL'den 3,14 YTL'ye, motorinin fiyatı ise Ankara'da 2,51 YTL'den 2,56 YTL'ye, İstanbul'da 2,48 YTL'den 2,53 YTL'ye, İzmir'de ise 2,47 YTL'den 2,52 YTL'ye yükseldi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösteriyor.

haber3: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=300075

ixus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hepsinden kurtuldum artık, arabamı satalı 3 hafta oldu, sigarayı bırakalı 2 hafta ohh bee dünya varmış :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.