İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sigarayı kesin bıraktıran ilaç geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Evet baylar..
daha önce mesajlarımı takip edenler bilir.

sigarayı "kesin % 100" bıraktıran ilaç geldi..
elimde sadece ve sadece 9 kutu var.
Fiyatı : 70 YTL

indirim vs..söz konusu değildir. ödemeler peşin, teslimat kargo ile.

1 kutu içinde 100 adet hap mevcuttur
sigarayı bırakmak için 50 adet yeterlidir ( normal yetişkinlerde )

PM atabilirsiniz.

isimciNet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ilaç hakkında biraz bilgi verirmisin...vücudun nikotin ihtiyacını karşılayarakmı bıraktırıyor? herhangi bir yan etkisi vs. varmı..ilacın ismi varmı acaba..teşekkürler

damAster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yan etkisi olan biçok ilaç var hatta %100 bıraktıran ilaç da var ama yan etkilerinden dolayı bu amaçla satılmıyor. ilaç hakkında biraz detay vermezsen onları buradan satman imkansız!

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Öyle bir ilaç yok arkadaşlar. Çünkü her şey kafada bitiyor. Bağımlılık psikolojik zaten. Kendimden biliyorum. Kafadan silerseniz silersiniz, yoksa 3 öğün ilaç içseniz faydası olmaz.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kargo dahil 70 ytl mi onu yazmamışsın?

çok büyük kısmı öyle gamend ama çok uzun yıllar boyunca içtiğinde pek öyle olmuyo.

bi de benim şampanyalar vardı :p

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Öyle bir ilaç yok arkadaşlar. Çünkü her şey kafada bitiyor. Bağımlılık psikolojik zaten. Kendimden biliyorum. Kafadan silerseniz silersiniz, yoksa 3 öğün ilaç içseniz faydası olmaz.

bağımlılık ileri ise kafada bitmedigi bir gerçek. siz istemeseniz vücut ister çünkü onu yatıştırıyor. Bence ilaç türevi şeyler forumlardan satılmamalı. Bırakmaya Niyetiniz var ise güzel bir doktora gidip bilgi almanız en iyisi. Kaş yaparken gözden olmamak gerekli.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sorulara geçelim :)

- İlaç sadece destek vermektedir. Vücuda nikotin salgılamaktadır. " herşey beyinde bitiyor " diyenler yanılıyor..sigara bağımlılığı dünyanın en tehlikeli şeyidir. ben 16-17 sene içtim ( günde 2 paket ) . bu ilaç sayesinde 15 günde bıraktım. hiç bir yan etkisi yok - görmedim - reçetede yazmıyor.

ilacın adı : tabex

www.tabex.net resmi web sitesi. web sitesinde satış fiyatı : 42 dolar

Türkiyede bu ilaç yok. satılmıyor. ben duymadım - görmedim. bilmiyorum

Kargo dahil değildir satış fiyatına : 70 YTL

pembekedi : şampanya konusunu msn den konuşalım . çaktırma şimdi burada :)

ve bir NOT daha : Lütfen bu başlığı dünya tıp kongresine çevirmeyin. Doktor yorumları yapmayın. Yorum yapmanız için açmadım bu başlığı. sorunuz varsa sorun yanıtlayayım bildiklerim ölçüsünde..sipariş vermek isteyen varsa PM atsın.

"önemle rica ediyorum herkesten "..

teşekkürler

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Kalp sorunları olanlar bu ilacı kullanmasın.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ilacın yan etkilerini ve kullanmaması gereken kişileri yazarmısın

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yan etkileri yok. reçetede yazmıyor. ben ve kullanan tanıdıklarım da her hangi bir yan etkisine rastlamadı. ilacı üreten ben değilim tabiki. sadece gördüğümü yazmakla yetiniyorum.
60 yaş üzeri kişiler ve kalp hastalarına tavsiye edilmemektedir ( reçetede yazıyor ). Bunun haricinde her hangi olumsuz etki yok.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
sorulara geçelim :)

ve bir NOT daha : Lütfen bu başlığı dünya tıp kongresine çevirmeyin. Doktor yorumları yapmayın. Yorum yapmanız için açmadım bu başlığı. sorunuz varsa sorun yanıtlayayım bildiklerim ölçüsünde..sipariş vermek isteyen varsa PM atsın.

"önemle rica ediyorum herkesten "..

teşekkürler

Bu sözü üstüme alındım ki forum bir pazar değil aksine paylaşım ve yorum alanıdır. Ve 1. dereceden önem arz edeceğini düşündüğüm birşey var ise oda insan sağlığıdır. Uyarmakta benim kişisel vazifemdir. Siz en başta yazınki ilaç ismini cismini kullanıcılarında araştırma hakkı olsun 2. mesajınızda verdiğiniz gibi. Maksadım satış baltalamak değil aksine gerek duyalabilecek bilgileri vermenizi ve açıklama yapmanızı sağlayarak satışınızı arttırmaktır ki belki ben bile alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5