İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ŞİKAYETİM VAR HERKES OKUSUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
herkese merhaba.

şikayetimin konusunu birazdan anlatacağım.
ben bu foruma üye olalı çok oldu ama ilk zamanlar fazla online kişi olmadığı için sorduğum sorulara cevap alamıyordum.o yüzden forumda fazla zaman geçiremiyordum.acemiliğimiz geçti ve forumu kullanmayı da öğrendim.ama arkadaşlar lütfen birisi bir konuda yardım isterse iki satır yazı yazmaktan çekinmeyin.ben artık tüm zamanımı burada geçirmeyi düşünüyorum.

gelelim şikayet konusuna: şikayetim x10 forumundaki (buraya her türlü küfrü yazmak istiyorum ama ben yine de içimden söylemekle yetineyim) moddan.hit satışı yapıyorum ben. elimde bolca yabancı hit vardı.başka arkadaşlar da yapıyor bu işi.rekabete girdik ve ben fiyatı çok düşürdüm.ve o hiti satan başka kişi ya da kişiler rahatsız oldu.beni arkadaşı olan moda yasaklattı. sebep reklam yapmam ve konu baltalamammış.reklamı sadece kendi konumda yaptım ve diğer hit satan kişinin konusunda sadece "rekabet yapa yapa işin suyunu çıkardık" yazdım. bu mesajdan sonra multi üyelikli konu sahibnin bütün üyeliklerinden eksi rep aldım.aynı açıklamayla bir sürü eksi rep.ve mod arkadaşına rica etmiş beni banlattı.

şimdi soruyorum size bu modun yaptığı nedir?

bu ilk değil.sizlerin de başına gelmiştir ki benim başka arkadaşlarımın başına çok geldi.benim yaşım 32 .böyle çocukça şeyleri büyütecek biri değilim.ama bu yapılan hiç hoş değil.herkesin bu olayı bilmesini istedim.

başınızı ağrıttıysam özür dilerim.

T

trgy

Misafir
sader üzgünüm bu tarz konuları izin vermemekteyim. Orada olanlar orada kalmıştır. Önümüze bakmak daha doğrusu.

Umarım anlayışla karşılarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.