İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıkı Durun Bu Bir Türk Sitesi

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2006-39,GGLG:en&q=mit
arama sonucunda 1.990.000.000 site var ilk sırada tabiki "mit" var.
Hemde pr 5 değeriyle. Altındaki sitelere bir bakarmısınız pekçoğunun pr değeri 10-9-8
bu ayarlamayı kim yaptı bilmiyorum ama takdir ettim.
Bu durum türklerin dünyada birinciliğini onaylıyor.
"bana göre ! "

Merhaba,
Altdaki sitelerin pr degerinin yüksek olması bişi ifade etmiyor. şayet domain uzun süre önce indexlenmeye başlamış ise öncelik " mit " kelimesi öncelik taşıyor mit.com olsa mesela aynı derecede pr si olsa o zaman mit.gov.tr den önce cikacaktir. PR değeri eşit standartlarda olursa üste cikarmaya yarıyor bu şartlarda tabiki.

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google da türkçe arama kısmını kullanmadım ki =)
dolayısıyla yerel olarak değerlendirmek biraz hatalı olur.
"Farklı düşünceler varsa paylaşalım"

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yerel arama için illa türkçeyi tıklamaya gerek yok sanırım. Belki yanlış bir düşüncedir ama yukarda zaten tr die linkli atıyor bence ondan oluyor..

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
222.126.93.58:8080 philippines ip si ile bağlandım yine sonuç değişmedi dolayısıyla bölgesel olsaydı bu ip de yine mit birinci sırada çıkmazdı.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ok yarın windows amerika sunucudan girip bakacağım diğer türlü yollarlada bakılırda su an da durum müsayit değil..

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolasın gladiator. muhabbet için teşekkür ederim.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yapılan yorumlar dogru olsa usa ve almanyadaki windows serverlarımda sonuç farklı cıkardı. Yurt dısındaki arkadaşlar deneyebilirler. bence öncelik isimde " mit " başta oldugu ve daha önceden de indexlenmeye baslanip eski domain oldugu icin digerlerine göre önde cikiyor aynı degerlerde mit.com olsa daha önde cıkardı ancak. benim görüşüm budur.

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her geçen dk kaç web ekleniyosa artık var hesabını sen yap =)
data centerlardaki değişimden kaynaklanıyor olabilir.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Merhaba,
mit.com olsa mesela aynı derecede pr si olsa o zaman mit.gov.tr den önce cikacaktir.

demişsin katılmıyorum çünkü google da öncelik daima resmi linklerindir. gov.tr,edu,edu.tr,... uzantılı sitelerden 2 tane backlink edin pr daki değişim oranını iyi izle.

F

fatihhk

Misafir
buyrun o halde amerikadan böyle görünüyor.:

mityk8.jpg

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
demişsin katılmıyorum çünkü google da öncelik daima resmi linklerindir. gov.tr,edu,edu.tr,... uzantılı sitelerden 2 tane backlink edin pr daki değişim oranını iyi izle.

Pardon resmi linkler konusunda haklisin %95 oranında önde cıkıyorlar. ancak şartlar uygunsa tabiki

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buyrun o halde amerikadan böyle görünüyor.:
mityk8.jpg
philiphinlerden bakınca öyle görünmüyor ama... yoksa philipinlerin tarayıcısı türkiye ile aynımı ?
Önceki açıklamamda ayrıntılı şekilde ip numarası verdim. Oraya bakabilirsiniz.

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ingilizce kullandığım firefoxtan girdim mit üniversitesi çıktı web.mit.edu/ şeklinde...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5