İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıkılmaya başladım forumdan...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sıkılmaya başladım forumdan...
e9ey3l.jpg
Ayağınızı denk alın.

ps: kızım sana sözüm; gelinim sen anla

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
alem adamsın:eek:ha:

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
hakkaten bu forumun *** dan farkı ney yani daha iyi olması için admin seo mu backlink mi yapması gerekiyorsa neden yapmıyor sanırım 10 bin tl ye aldı bu forumu ama o parayı çıkardı sanırım pek canı sıkkın değil..:hihi:

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
ne alakası var işin parayla yahu? getirip getirip aynı şeyi söylüyorsunuz? iş para da bitse trgy açar ingilizce siteleri. oh daha az zahmet. saldırı geliyormuş, düzen önemliymiş, üyelere dikkat etmek gerekiyormuş ilgilenmez. ama trgy mesaj sayılarınızı bile biliyor. forumu artık ezberledi. durgunluktan o da şikayetçi ama elinden geleni yapıyor. r 10 dan farkı ne biliyor musun, orası gibi birbirinin arkasından iş çeviren birbirini banlatmaya çalışan adam yok burda.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ohoo sen kavga etmeye gelmişsin , yanlış adamlardasın burda kavga edilcek adam varsa oda benim :D

T

trgy

Misafir
Kullanıcı ile düzgün konuşmamıza rağmen, başka kullanıcıları tehdit etme ve alaycı küçümseyici konuşma tarzı yüzünden 5 veya 6. üyeliği de uzaklaştırılmıştır.

Mesajları ben temizledim gerek yok huzurumuzu bozmaya. Bilgi ile kavga edebilirsiniz. :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
bilgi yi her kes msn ninden silsin sonra mecbur buraya yazar :D

jxc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
malum forumdaki kalite yüzünden bende üyelik sildirme talebinde bulundum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.