siz komple konuyu silerseniz , bizde sizi sileriz.
Tereddüt etmeyin
İtiraf ediyorum ;
2 yıl önceden almış olduğum ve 1 post attığım bir üyelik forumda var.Bana ait. 2 senedir girmiyorum. Banada özledik diye mesaj geliyor. Ben bu uygulamayı seviyorum. (Umarım uyarı almam )
Bazen işlerin yogunlugundan unutsam dahi giriyorum siteye hemen. Mevcut üyeligimi kullanıyorum. Kesinlikle süper bir şey.
Neden uyarı alasınız ki?Burası medeni bir forum.Medeniyet çerçevesinde herkes rahatlıkla görüşünü dile getirebilir.Ben iyinette 3 yıldır üyeyim toplasan 5 tane mail almadım.
Eğer çok mail geldiğini düşünüyorsanız bunu profilden veya bize bildirerek engelleyebilirsiniz.
Kapatmak sizin elinizdeyken bu nasıl spam olabilir ki?Belki siz kendinizi birkaç konuya abone yaptığınız fark etmeden?
Bana göre olayın spam ile uzaktan yakından alakası yoktur.Tamamen bir yanlış anlamadan kaynaklanmaktadır.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.