İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Simdi Benim Site Kac K oluyor :)

emir2005

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaslar su k olayini hic anlamiyorum bildigim kadariyla 1k = 1000 hit ama hangi hit tekil ziyaretcimi ? yoksa sayfa gösterimimi mesela assagidaki benim sitemin hiti var kac K oluyor benim site 2k mi?

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Bu nasıl bi istatistik...
"Besuche" tekil hitin,
"Seiten" çoğul hitin yani toplam sayfa gösterimleri olması gerek.
Eğer öyle ise;
senin tekil hitin 2k+,
çoğul hitin 8k+ oluyor..
Tekil hit ziyaretçi sayısı demek, çoğul hit ise sayfa gösterimleri.
Yani mesela ben senin sitene gelirsem 1 tekil hitin oluyor, ve ben sayfaya 10 kez refresh yaparsam ya da sitendeki 10 farklı sayfayı görüntülersem çoğul hitin 10 olmuş oluyor.

"K" 3 adet "0" demektir diyebiliriz. Sadece site hitleri için değil, farklı alanlarda da kullanılıyor. Ama ben "K" yerine "Bin" demeyi tercih ederim..

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
valla bu bnde de mevcut ama ne kadar dogru bilemiyorum gerçekten. Cpanelde bir yerden bakiyorduk buna ama çok uçuk kaçık rakamlar var ne kadar dogru bilemedim bende

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Sayyac.Com veya OnlineWebStat.Com'un sayaçlarını kullanın :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Flashcounter de tavsiye ederim, Türkçe dil seçeneğide var baya kapsamlı ve kolay kullanımı var.

emir2005

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1 bu sitelerde sitenizde görüken bir logo eklemiyormusunuz? ben woopra ve google analytics kullaniyorum bu yuakrida verdigim host`a ait bir istatistik sistemi .

2 türk sitelerinin sayac kodlari kendi serverlarinin cok saglam olmadigindan sayfa acilisina cok etki ettigini düsünüyorum.

mekansız1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
google analytics ve saayç her ikisine kullan bunlarla uğraşma derim

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Analytics kasıyor, sayyac ise çok dandik bence. Alakasız anahtar kelimeler gösterip beni deli ediyor, Türkiye dışından hitiniz varsa anahtar kelime göstermiyor bile. Neden kullanıyorsunuz hala bilmiyorum arkadaşlar.

mr.bean

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış bilmiyorsam cpanelde awstats bölümünden de bakılabiliyor.Kim nerden gelmiş, sayfada ne kadar kalmış veya hangi kelimeleri kullanıp girmiş, hangi sitelerden gelmiş görünebiliyor.

barmen_1982

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Sanırım Olayı Anladım Ama Kendi Site İstatistiklerim Üzerinden de Teyit Etmek İstiyorum.

Mesela Benim Sitemin Online Web Stats İstatistiklerinde.

Günlük Tekil Hit : 1150
Çoğul Hit : 3274

Bu Rakamlara Göre Sitemin Günlük Tekil Hiti 1K Çoğul Hiti 3K mı Oluyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.