Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüh..şimdi uğursuzluk başlayacak desene
geri almak istiyorum mesajımı valla hiç bakmıyorum mesaj sayılarına. neyse benim elim değdiyse sinan günaya, Allah ıslah eder onu..
forumu takip eden arkadaşlar sebebini iyi biliyorlardır... sayesinde forumda bir sürü roman oluşturabilecek konu vardı.... Bazen onun için açılan konulara bi dalıyorum iki saat çıkamıyorum.. Çok heyecanlı oluyordu..
eğer sinangunay gelecek ise kendini belli eder ama sinangunay sayfası iyinet'te kapandı ya da devam edecek ama bir daha sinangunay nick'i ile bu forum da dolaşamayacak
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5