İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sınav mı Hokkabaz mı ?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hokkabaz çok kötü yaaa 1 seans olmasaydı kaçacaktım yemin ederim :) hani cem yılmazı görüp gülelim dedik ama hiç öyle olmadı :p mantar çıktı bence hokkabaz

Impetus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cem Yilmaz in sevki kirilmasin tabi ama Sına acik ara onde bence de.

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hokkabaz çok kötü yaaa 1 seans olmasaydı kaçacaktım yemin ederim :) hani cem yılmazı görüp gülelim dedik ama hiç öyle olmadı :p mantar çıktı bence hokkabaz

Yok ya o kadar kötü değildi.Cem Yılmaz deyince direk komedi geliyor aklımıza ve ondan komik birşeyler bekliyoruz.Ama bu filmi sadece güldürmek için yapmamış.Çok güzeldi diyemem ama hiç sıkılmadım.Son bölüm süperdi.Tam aglarken ne oldugunu şaşırdım :p Ağlarken güldürdü...

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sinav diyorum beni aglatmayı basarabilen ilk film :)
her ne kadar komedi gibi gozuksede duygusal ogeleri komedi ile cok guzel harmanlamıs bir senaryoya sahip
Öss ye hazırlananlar veya hazırlandıkları donemde filmde anlatılan olaylara benzer durumları yasayanların duygulanmamasi,irkilmemesi imkansız :)

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet tek kelime ile SINAV, hokkabaz da insanlar komik birşeyler arayışında olduğu için umduğunu bulamadılar. Ama cem yılmaz oynamasaydı izlenebilecek bir film diyebilirdik. Cem yılmaz araya girince insnalar gülmek istiyor. Bende hep bi olay kopmaısnı bekledim. Bir sahnesi var orada 1 dk güldüm onun dışında pek komik değil.

güldüğümüz sahne: Önce özlem tekini sihirle kaybederken sonra Hipnoz yaparken bide üstüne yaşlı kadının ölmesi.. gerçekten çok iyi düşünülmüş mükemmel bir senaryoydu yerlere yattım :)

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hokkabazı ızlemedım ızlemeyıde duşunmuyorum açıkcası sınav fılmını ızleıdm bende mukemmelldı :)

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sınavı izlemedim, izlicem.
hokkabaz çok başarılı..

ZiRVeDeKiLeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hokkabaz´i izledim ama sanirim CEM YILMAZ´dan beklentilerim daha fazla oldugu icin filmi birseye benzetemedim. Ne güldürdü ne aglatti bence ot gibi bir filmdi. Bari ismine yakisan bir saglam ilizyon izlettirselerdi onada ragziydim ama yapilan gösterilerde yillardir herkesin ezberledigi bayat seylerdi.

Hane bazi filmler vardirya insan birden fazla izlese bikmaz bu öyle birsey degildi ALMANYA´da TÜRKIYE´ye göre 2 ay evvel vizyona girdi her iki filmde ve ayni anda girdiler secimimi HOKKABAZ´dan yana yaptim ertesi hafta SINAV´i izliyecektim ancak 1 haftada vizyondan kaldirildi. HOKKABAZ ise CEM YILMAZ´in ismi sayesinde 3 hafta devam etti :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.