Giden arkadaşlar var mı? Yorumlarınız nasıl?
G GNeRaL 0 Onaylı Üye Üye Katılım 23 Şubat 2005 Mesajlar 2,869 Tepki puanı 18 Konum Samsun Giden arkadaşlar var mı? Yorumlarınız nasıl?
1 Ekim 2008 #2 D disconnect 0 Onaylı Üye Üye Katılım 1 Şubat 2005 Mesajlar 3,367 Tepki puanı 7 2 robotun inanılmaz aşkı. Tavsiye ederim, aşk filminden hoşlanıyorsan pişman olmazsın.
1 Ekim 2008 #4 G GNeRaL 0 Onaylı Üye Üye Katılım 23 Şubat 2005 Mesajlar 2,869 Tepki puanı 18 Konum Samsun Maalesef diye biliyorum. E, Maalesef
2 Ekim 2008 #5 P ploop 0 Onaylı Üye Üye Katılım 11 Ekim 2004 Mesajlar 6,964 Tepki puanı 0 Konum karavan Dün izledi arkadaslarım ve yeğenlerim. Film bittiğinde gidip oyuncaklarını aldıklarına göre güzel sanırım
Dün izledi arkadaslarım ve yeğenlerim. Film bittiğinde gidip oyuncaklarını aldıklarına göre güzel sanırım
2 Ekim 2008 #6 D draga 0 Onaylı Üye Üye Katılım 11 Şubat 2008 Mesajlar 2,842 Tepki puanı 3 Konum C:\WINDOWS hiç bir zaman gerçek dışı filmleri sevmemişimdir trailer adresi; http://adisney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/wall-e/flash_site.html?deeplink=Video
hiç bir zaman gerçek dışı filmleri sevmemişimdir trailer adresi; http://adisney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/wall-e/flash_site.html?deeplink=Video
2 Ekim 2008 #7 G GNeRaL 0 Onaylı Üye Üye Katılım 23 Şubat 2005 Mesajlar 2,869 Tepki puanı 18 Konum Samsun Biraz mizah/felsefe yapalım; Gerçek dışı da, gerçek olması nedeniyle ve gerçeğe aykırı hareket etmesiyle gerçek dışı değildir, dolayısıyla gerçektir 14 seansına gidecektim filmin, arabayı almış akrabalar, akşam seanslarına gidecem sanırım kardeşimle bu sıla iznimde. Ah ulan onbeş ay; on ayın çabuk geçti de, şu on günün daha da çabuk geçti on aydan. * Seans demişim, yanlış oldu sanırım. "Matine" miydi sinema gösterimleri?
Biraz mizah/felsefe yapalım; Gerçek dışı da, gerçek olması nedeniyle ve gerçeğe aykırı hareket etmesiyle gerçek dışı değildir, dolayısıyla gerçektir 14 seansına gidecektim filmin, arabayı almış akrabalar, akşam seanslarına gidecem sanırım kardeşimle bu sıla iznimde. Ah ulan onbeş ay; on ayın çabuk geçti de, şu on günün daha da çabuk geçti on aydan. * Seans demişim, yanlış oldu sanırım. "Matine" miydi sinema gösterimleri?