Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Sinirlenmemek

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Sinirlenmemek için ne yaparsınız veya sinirlenince kendinizi nasıl kontrol etmeye çalışıyorsunuz ? şu tekniği banada öğretirmisiniz ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
121
sinirlenince beyin zekası bi seviye azalır yani biraz salaklaşırsın bunu hatırla yeter:D

Sinirli durumunda deki ben bu değilim ilerde pişman olucağım bi salaklık ypamıyım sakinleşince dövüceksem ozaman döverim de:p

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sinirlenince, sinirlendiğin şeye arkanı dön ve 100e kadar say içinden

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Duvara yumruk at tekniğini bilmediğinden elin ağrır sonra ah uh edersin unutur gidersin (18 yaşından küçüklerin denemesi sakıncılı olabilir :p)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ben sinirlendiğim an titremeye başlıyorum...titremeye başlayıncada genelde başıma bela açılıyor :(
bunun önüne geçemedim hiç, tutamıyorum kendimi :s

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
genelde duvara veya saga sola vurmak iyi gelir ama sinirlenince bazen tanınmaz hallerde oluyoruz..en iyisi uzaklaşıp gitmek yada arkanı dönmek..

X

Xman

Misafir
Sinirli iken yapacağım şeylerin normalken düşündüğümde çok olumsuz şeyler olacağını düşünmek beni öfke ile hareket etmekden alı koyar.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
sinirim hafifse, goran bregovic veya uyan ey gözlerimi veya madmen dizisinin müziği olan babylon u dinlerim.
sinirim fazlaysa derecesine göre duvara yumruk, duvara veya başka bir sert objeye kafa atmak, doruk noktamda bir şeyleri kırarım.

bunları yapınca melek gibi oluyorum...