İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sınırsız Alan Sınırsız Bant Hosting Olmaz Demeyin

P

p2pTurk.Org

Misafir
Evet böle bişiy imkansız diyenler Msn den beni bulsunlar denemeleri için bi kaç şey önercez beğenenler alır hemde çok ucuz fiyata yıllık 200 YTL istiyen gelir bakar [email protected] msn adresim

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim istediğim sınırsız değil. Bana 5 TB alan ve aylık olarak 120TB trafik gerekiyor. Sağlayabilecekseniz görüşelim.

T

Turkish

Misafir
Sınırsızmı?

Bütün Server'ı Bağlıyorsun O Zaman ...

Şimdi Birşey Söylücem Ama Söylemek İstemiyorum Ama İçimde Kalmamasından İyidir...

Bu Şekilde Satış Yapabilirsin Belki Ama Ne KAdar..

İsteyen Gelir Bakar...

Sanki Bağırarak Konuşuormuşsun Gibi...

KaPPaDoX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
Benim istediğim sınırsız değil. Bana 5 TB alan ve aylık olarak 120TB trafik gerekiyor. Sağlayabilecekseniz görüşelim.

Benimkisi 4 TB olsa yeter.
FAkat benim site bw yi çok yiyor.O yüzden 150 TB olsun.
Ayarlayabilecekmisiniz? ;)

P

Pco

Misafir
Yaw de git olmaz demeyellimmiş.
Dünyada tek akkılı sensin galiba

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öyle demeyin elektrikte yoktu ama icad ettiler bu cocukta bişeler bulmuştur belki :) arkadaş foruma yeni katılmış mesaj sayısı 12 bilgisi daha tazedir bir ustası kandırmıstır sınırsız diye olur böyle şeyler :)

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben bu sınırsısız alım.Sonra baskalarınada sınırsız satim.Onlarda baskalarına satsın.Titan gibi buyuyelim.Sınırsız bitmezki :D

T

Turkish

Misafir
Sınırsız Reseller Var Ama Nasıl Var :D

Sınırsız verilir Ama Server'ın HDD'si Dolana Kadar Trafiği Bitene Kadar Dolduktan Sonra Sınırsız Diye Birşey Kalmaz..

Yani Sen O Reseller'I Alırsan Server'ın Bütün Alan Ve Trafiğinden Yararlanabilirsin ...

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Al işte sınırsız deyince GB öldü. bende TB istiom fiyat ver 500 TB tf. 100 mb alan :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5