İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

site açacaklar dikkat!!!

erhanyeler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben im size bir tavsiyem var. isterseniz size başımdan geçen olayı anlatayım.

Ben bundan 4 ay önce bir hostla görüştüm ve sitemi açtım.fakat bir süre sonra bana verilen hizmet yawaşladı sorunlarımı çözemediler ve en önemlisi bana 100 mb alanı 10 milyondan verdiler piyasada daha kaliteli yerler bu paraya 1gb alanveriyomuş .tabiki unu sonradan öğrendim . bunu öğrenince ben hostumu deiştirmeye karar verdim ve bi firmayla konuştum herşey tamam dı ve ben eski forumla irtibata geçip www.forumhane.net alan adımı geri istedim ve bana 1 aylık daha ödeme yaptıktan sonra bana geri verieleceğini söyledi. halbuki ben ödemelerimi günü gününde yapmama rağmen . ama enayilik bende alan adımı kendi üstüme almadım yanlış anlamayın ben onlara dedim alan adımı benim üstüme geçirin diye fakat beni hep oyaladılar.

Eğer bana hak verdiyseniz vereceğim msn lere tepkilerinizi bildirin ki benim gibi birini tek sanmasınlar .
msn:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

mail:
[email protected]
[email protected]

cep numaraları :05433185656

size tekrar söylüyorum sakın ama sakın bilmediğiniz kimselerden ve güvenilir olmayan şahıslardan alan ve alan adı almayınız

iyi günler

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ah yurdum insanı domainleri neden aracı kurum ile alıyorsunuz ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
marissoft' Alıntı:

neden herkesin kredi kartı ve ingilizcesi yok ?? + aracı kurumundan kurumuna degişir. ben mesala çalıştıgım yer cok saglam kişi ve her domanim için paneli var yanai

A

..::aTi::..

Misafir
Permission' Alıntı:
mesala çalıştıgım yer cok saglam kişi

çok sağlam kişi diye birşey olamaz. kişiyse sadece sağlam olduğu sürece sağlam gözükür. ama kesin emin olamazsın garantin yok

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
marissoft' Alıntı:

Yurdumdaki cok akilli hosting saticilari neden anlatmiyorlar bu farki ? Yurdum insani araci firmanin farkinin ne oldugunu bile bilmiyor. Isi layikiyla yapan "birkac" durust firma/kisi disinda herkes domaini, hosting hizmetinin devami icin bir garanti gordu,goruyor/gorecek. En ufagindan tut, Turkticaret.net'e kadar yasaniyor bu problemler. Yurdum insani Enom'u Godaddy'i bilmek zorunda degil. Ama aylik bandwith'imiz su, sizin alaniniz su kadar derken , domain konusundada bilgi verilmeli.

marissoft, sen ustune alinma yazilanlari, zira anlik bir tepki degil. Fakat kabahati yurdum insaninda bulmadan once cuvaldizi birde hizmet saglayiciya batirmak lazim.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
erhanyeler,

Hizmetin iptali konusundaki kriter goreceli olsada, hizmet alamiyorsan, sorun oldugunda muhatap bulamiyorsan sunucu degistirmek hakkindir. Fakat aldigin hizmette bir sorun yoksa ve sorun ciktiginda seninle ilgilenen firma yetkilileri varsa, bu adamlarin paralarini talep etme hakki oldugu kadar, seninde servisi tek tarafli fesh etme keyfiyetin yoktur. Anlasma sartlarinin sayfada gosterilmesi ne kadar yaygin bilmiyorum. Ama tarafsiz bir sekilde yorumlamam gerekirse, dusuncelerim yazdiklarimdir.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
haklısınız o zaman gitsin vargonen den domain alsın 12 dolar, 2-3 dolar fazla versin yurdum insanı, vt domaini el mi koyacam ben ilk domaini vt den almıştım halada orada...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5