İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Değişikliği

exprc

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar benim sizlere sormak istediğim , şimdi joomla alt yapılı bir sitem var tekrar joomla alt yapılı başka bi site kurdum localimde ama makaleleraynı ,
sadece kategori isimlerini ve bölümleri biraz düzenledim ... , şimdi localde onu şu anki sitemle değiştircem, ama bir korkum var google da sıralamalarım iyi .. elbet bir değişiklik olucak sıralamarımda ama bu ne kadar olur .. yüzdesi hakkında bilgisi olan yada bunu daha önce yapan arkadaşlar vardır sanırım..
sizlerden öneri bekliyorum

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
İllaki googlede bi değişiklik olacaktır site karşın. Yalnız değişimin ne ölçüde olacağına sizin yapacağınız işlemler yön verecektir. Googlede kategorileriniz listelenmişse kategori isimlerini değişmemenizi öneririm. Onun dışında sitenin formatının değişmesi yani kategori, bölüm vs... aniden değişmesine bi sitemde google çok kötü tepki gösterdi ve sandbox'a kadar gitti site. Çok büyük değişiklikler yapmadan her hafta yada iki haftada bir küçük değişikliklerle siteyi istediğiniz şekle sokmanız daha sorunsuz işlem olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.