İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

GsliKahraman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitemi adsense kabul etmedi..
Önceden hiç kabul etmiyordu şimdi başvuruyorum kodları alıyorum ekliyorum sonra bu mail geliyor " Site, Google politikalarıyla uyumlu değil" ..

Sizce nasıl düzeltebilirim bu problemi sitemde aykırı bir içerik te yok..
www.cadde64.com

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Açıklama olarak ne yazıyor peki, site yapım aşamasında vb. bir açıklama mı var ?

GsliKahraman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır site 4 aydır yayında sadece hosttan kaynaklı hatalardan dolayı bir aralar kesintideydi site ama şuanda bişey yok..

KIRMIZI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaş nasıl politika varsa adamlarda ben anlamadım.Benim sitemide aylardır kabul etmiyor,halbuki kesinti vb şeylerde yok,illegal paylaşımda yok,ziyaretçi sayısıda iyi vb. Ne kadar başvuru yaptıysam kabul etmediler.Açıkça bir sebepte söylemediler ve mailde tüm sebepleri açıklamak zorunda olmadığımızı bilmelisiniz diyor.Sanki devlet sırrı :) Bende inat ettim araştırıp bulmadım o sebepleri etmezseniz etmeyin diyerekten : )))

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bana da aynı mesajları atıp duruyolar,sözüm ona uzmanları siteyi yeterli bulmuyomuş,uzman dedikleri de heralde google botları oluyor...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Sitelerinizi bana gönderin, nacizane önerilerde bulunayım arkadaşlar. Niye kabul edilmediğinizide üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirim siteyi gördükten sonra.

bandirma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bana da aynı mesajları atıp duruyolar,sözüm ona uzmanları siteyi yeterli bulmuyomuş,uzman dedikleri de heralde google botları oluyor...

Web sitenizde telif haklı materyal bulunmadığından emin olunuz.

Sitenizdeki http://turkiyecografyasi.net/yeryuzundeki-baslica-iklim-tipleri-ve-tabii-bitki-ortusu/ sayfası http://cografyadersanesi.blogspot.com/2008/04/yeryzndeki-balica-iklim-tipleri-ve.html sayfasındaki içerikle hazırlanmış gibi görünüyor. Her iki site de size ait değilse telif hakkını çiğnemiş bulunuyorsunuz.

Google der ki:"Telif Hakkı Kapsamındaki Materyal

AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Daha fazla bilgi edinmek için Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası (DMCA) politikamızı inceleyebilirsiniz"
Kaynak : http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=tr&answer=48182

rockscen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Bir türlü alamadım onayı gitti.

Sayın Kullanıcımız,

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Sorunlar:

- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

Anlayan arkadaşlar sitemi inceleyip hatalarımı söyleyebilir mi...

Başvuru yaptığım site: isalimlari.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.