İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site heklendi..(Lütfen yardım)

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
@GaLadRe tam olarak email adresi vb. bişey verebilir misin. uğraşmak zevkli olacak bu tiplerle..

belki bir iki tanesi yaşarsa yavaşlarlar bebeler :mad:

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site hala aynı halde . hazır bu halde iken bilişim suçlarına maille şikayette bulunup göster . Acımaları yok enselerine yapışıyorlar 48 saatte . Cezası 6200 ytl + mahkeme eziyeti .
benimde başıma çok geliyor süreç nasıl işliyor ve mail adresi ne?bilgilendirirsen sevinirim

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır ipnolarını incelerler adresi bulurlar . ama savcılığa suç duyurusunda bulunman gerek yarın diyorlar . savcıda onlara yakalama izni çıkarıyor . tabi cafeden yapılırsa işin zor . en kolay yakaladıkları msn hırsızlığı . çalan şahsın 1 kere evindeki pcden açması msnnizi yetiyor . kapıya geliyorlar savcılık kağıdı ile . pcyide alıyorlar evden bu arada suç aleti olarak . korkmayın çok ilgileniyorlar zaten bu iş için kuruldu o bölüm .

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir yerde okumuştum , eğer cafeden yapıldıysa cafeye gelirler yapan kişiyi bulamazlarsa cafe sahibi suçlu oluyor ne kadar doğru bilmiyorum.

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benm anlamadığım sanki türkiye cumhuriyeti'ne veya başka bişeye hakaret eden bi yayın yapıyormuşum gibi sitemin heklenmesi bunları yapanların Türk lüğünden şüphe ederim.. bu tip kendini bilmez şerefsiz haysıyetsizlerin peşini bırakmamak lazım..

bu ihbarı nasıl yapabiliriz arkadaşlar..??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.