İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

site hitinin düşmesi (resimli)

A

ahmad

Misafir
arkadaslar sitemin hiti gün gectikce gereksiz bir düşüş yaşıyor sizce bunun sebebi ne olabilir (googlede sayfa sayım 19 k iken 78k ya yukseldi nedense hitim de düşmeye basladı) her gecen gün yükseliyordu birden düşüşe gecti gecici bir seymi bu yoksa bilmediğim bir şeyler mi oluyor..

adszvp3.jpg

site forum sitesidir..
ForzaNeuro.com

samann

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu an Forumumuzda: 2.218 (309 Kayıtlı ve 1.909 Misafir üye bulunmaktadır.. ) (20 Dakika)

İnternette binlerce forum sitesinin hitinin 300 ve altı olduğu düşünürse hiçte fena değil !.

Birde internet sitende mevcut olan birçokşey hakkında arama yapmama rağmen malesef bu siteye rastlayamadım.. Biraz seo çalışması yapmanda yarar var. !

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl düzelir bilmem. sunu eklemek istedim:
emin olmamakla beraber bu sorunların taglardan kaynaklandığını düşünmeye başladım. bana öyle geliyorki fazla tag kullanımı siteler için zararlı oluyor.

index sayısı bende bi 130k birde bakıyorsun 90k larda gösteriyor. gün içerisinde oluyor bu değişimler uzun süre geçmeden:) hitlerde ani düşüş olmuştu. düşüş olmadan önce 40k lardaydı:)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
8 aylık web yaşantımdan edindiğim bilgilere göre artık bu tür :) soruları 5 madde olarak cevaplıyorum.

1-Domaini 6-7 ay önce aldıysan normal bir daha yükselmez kolay kolay.
2-Meta tag ,description veya site yapısı ile oynadıysan bir ay içerisinde, yaptığım değişiklik olumlu yansırsa eski halinden daha iyi olur kötü yansırsa bu seviyede kalır.
3-Başka sitelerin java script kodlarını eklediysen oluyor olabilir.
4-Hitim daha çok artsın diye kopyala yapıştır diye bir sürü yazı ve makale eklediysen bir daha yükselmesi imkansız.
5-Bir çok kaliteli siteden bir anda bir sürü link satın aldıysan 5 ten daha çok pr si 3 ve üzeri siteden yükselmesi çok zor.

A

ahmad

Misafir
sağolun arkadaslar bilgileriniz için

demişsin ama nasıl oluyor bu acıklarmısın..

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolun arkadaslar bilgileriniz için

demişsin ama nasıl oluyor bu acıklarmısın..

yanlız senin için extradan birşey söyleyeyim en az bir 15-20 gün bekle herhangi bir değişiklik yapma sitede bu tür düşüşler genelde tekrar eski haline gelerek sonuçlanıyor.

A

ahmad

Misafir
sağ olasın bide öyle deneyelim bekliyeyim insallah normale doner..

A

ahmad

Misafir
samann
Biraz seo çalışması yapmanda yarar var. ! demişsin ama yardımcı olabilirmisin neler yapmam gerekir..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
samann
Biraz seo çalışması yapmanda yarar var. ! demişsin ama yardımcı olabilirmisin neler yapmam gerekir..

sanırım siten yeni :) bir iki ay beklemen lazım. Eğer google sitenin gerçekten kaliteli olduğunu anlarsa eski değerine getirir. Ne kadar 6-7 aylık site varsa %90 ının hitinin bir anda sıfırlandığını fark ettim o yüzden diyorum Bence google yeni sitelere 6 ay kıyak yapıyor 6 ay geçincede şapa oturtuyor eğer gerçekten iyi ise site ve güncellemeye devam ediyorsan 2 ay içerisinde eski haline getiriyor. Bu arada arkadaşımın sitesi 2 ay sonra eskisinden daha iyi bir konuma geldi onunda hitleri azalmıştı senin gibi 9. sayfada çıkıyordu ama 3 ay dır sürekli text reklam satın alıyor. Ne kadar faydalı olur bilemem tabi.

İmmorTaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl düzelir bilmem. sunu eklemek istedim:
emin olmamakla beraber bu sorunların taglardan kaynaklandığını düşünmeye başladım. bana öyle geliyorki fazla tag kullanımı siteler için zararlı oluyor.

index sayısı bende bi 130k birde bakıyorsun 90k larda gösteriyor. gün içerisinde oluyor bu değişimler uzun süre geçmeden:) hitlerde ani düşüş olmuştu. düşüş olmadan önce 40k lardaydı:)

google ı anlamak zor acıkcası :)

bnm sitemdede olmustu bi ara o sölediqin..

normalde 500 bin index varken aksam baktıqımda 2 milyon küsür gösteriyordu...

belli zaman aralıklarında google yapıo öle denqesizlikler...:=)

A

ahmad

Misafir
peki nasıl düzelteceğiz yoksa bekle gör mantığımı yapmalıyız ..
samnn ın dediği seo çalışması yapmalısın derken neler yapmam gerekiyor biraz açıklama yapabilirmisiniz..

İmmorTaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yardımcı olayım bildiklerim doqrultusunda....

eqer siten yeniyse ve maddi imkanın iyiyse vBSEO kurmanı öneririrm...

ama eqer sitenin temeli oturmus ise ve zoints kullanıyorsan sonradan vbseo kurman siteyi bi nevi batıracaktır...

çünkü zoints seonun url leri deişicek ve vBSEO yeni url olusturacaktır...

bu da demektir ki googlede zointsle olan tüm indexlerin o lanmasıdır..

A

ahmad

Misafir
sitem 7 8 aylık ve zoint kurulu googlede sayfam 118k oratalama her gün 150 400 arası yeni üye katılıyordu ve bu hafta 25 lere kadar düştü ani düşüşün sebebi ne olabilir ki yada nasıl bi uygulama yapmalıyım toparlamak için..

A

ahmad

Misafir
hayır değiştirmedim sadece bir iki bölümün yerini değiştirdim ama onların isimleriyle oynamadım

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana sorarsan siten forum oldugu için bu oluyor. Forumlar genelde bu tür problemleri yaşıyor. Ayrıca site forum oldugu için kopya içeriğin önüne geçemn çok ama çok zor. Bu nedenle de içieriğinde birden kopya içeirk yoğunluğu oluştuysa dibe doğru inersin.

A

ahmad

Misafir
sanırım bu olabilir ama neden birden düşüşe gecti birde extremetracking kullanıyorum bazı arkadasların sayacın doğru saymadıgı yada gec saydıgı doğrultusunda yazıları vardı forumda (artık türkiye ye ücretsiz sayacını durdurmuş.) bundanda kaynaklı olabilirmi yani hitimi saymıyor olabilirmi..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.