İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site iceriginimi sileyimmi yoksa?

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Merhaba arkadaslar bu foruma geleli 1 ay kadar oldu ama bu ilk sorum kafamı baya kurcaladı sizlere sorayım dedim

bu site işinden henüz hic para kazanmadıgım ve 2yıllık mezunu evde pinekledigim icin bedava hostlarla felan ugrasıyorum benim 2 sayfam var

1. www.mywep.ucoz.com
2. www.fullprogramarsivi.blogspot.com

simdi bunları acalı 1 ay ı belki biraz gecmistir.. hep program atıyordum ama sonra bu adsensenin olmayacagını ögrendigimde rasgele seyler attım günlük hit 2sindede 100 civari ama simdi kafamı kurcalayan sorular var 2sindende yarım saat önce adsense kaldırdım ben 1-2 gün icinde farklı bi icerige yönelmeyi düsünüyorum telif hakkı sorunu olmayacak henüz tam karar vermedim ama her türden sey olabilir site icinde simdi ben yeni yüklücegim icerigi bu siteleremi yükleyim yoksa yeni sitemi acayım ? burdaki girdileri silersem hit düser? ama bi taraftan telif hakkı sorunu olmayan girdi yapsam sitenin bi bölümü adsenseye aykırı olacagından bi sorun yasarmıyım? sizce ne yapmalıyım? tesekkürler simdiden

Edit: ufakta olsa bi karar verdim tamam hersey beles calısıom ama alcam bi domain bloggerde blog takılcam? 3-5 gün icinde blogger kullanan arkadaslardan ufak tefek bilgiler alabilirim..:) siz yinede düsüncelerinizi aktara bilirsiniz yukarıdaki konu hakkında?

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Bence yeni bir site açmalısın. Çünkü bu sitedkei içeirkleri silersen dediğin gibi hitin düşer ve verilen emekte gider en iyisi yeni bir başlangıç yapmaktır.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bence yeni bir site açmalısın. Çünkü bu sitedkei içeirkleri silersen dediğin gibi hitin düşer ve verilen emekte gider en iyisi yeni bir başlangıç yapmaktır.

hangisini yapacagıma bi türlü karar veremedimki zaten.. silsem emek bosa gidecek... silmesem ee adsense olmucagı icin güncelle olmucak site yine gidecek:S ne yapacagımı bi türlü kestiremedim

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Hocam silmemenizde fayda var çünkü fikrinizi değiştirip tekrar eski sitenize dönersiniz,eğer sildiğinizde bütün herşey gitmiş olur.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
teşekkürler peki böyle bi siteden nasıl bi gelir elde etme olanagım olabilir yada olur? bu konuda düsünceniz nedir...

35 gösterim sadece sizden cevap garip bi durum olsa gerek :(

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
teşekkürler peki böyle bi siteden nasıl bi gelir elde etme olanagım olabilir yada olur? bu konuda düsünceniz nedir...

35 gösterim sadece sizden cevap garip bi durum olsa gerek :(

Sanırım yeni açacğaınız sitedne bahsettiniz bu iş uzun sürecektir ama kolay oalcaktır.Hitiniz yüksek olana kadar hiçbir gelir elde etmeyin daha sonra hit çoğalınca adsense reklamı alıp sitenizde uygulayabilirsiniz.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
dostum oyun programları full paylaşma, full olanlar ise free lisansla dağıtılanlar olsun, bak tamindir abine

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.