İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Kur – Para Kazan!

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site kurup, "internetten para kazanmak neymiş" diyip geçmeyin. Bir web sitesi kurup para kazanmanın bir çok yolu vardır.

Ne yazık ki, normal koşullarda site kurmak hiçte kolay değildir. Çünkü, HTML,ASP,PHP ve JAVA gibi yazılım dilleri, web tasarımı yapabilmenin alt yapısını oluşturmaktadır. Tasarım için bilinmesi gereken bu dil, kod yazma dilidir ve öğrenmek hem zaman alır, hemde maddiyat gerektirir. Bu eğitime kendini adayanlar, genellikle tasarımcılık sektöründe para kazanmak isteyenlerdir. Fakat sizin için durum böyle değildir. Bir veya birkaç siteye ihtiyacınız varsa, ya kendiniz için kolay yöntemlerle bir site yapacaksınız, yada tasarımcılara ciddi paralar ödeyerek yaptıracaksınızdır.

Bir çok farklı nedenlerle bir siteye ihtiyacınız olabilir. Biz öncelikli olarak para kazanmayı amaçlayan bir site kurmak istediğinizi varsıyoruz. Peki; bir siteyle nasıl para kazanılır? Öncelikle, internette hangi amaca hizmet ederek yüksek hit kazanabileceğiniz bir site belirlemeniz gerekir. Haber sitesi, sağlık sitesi, magazin sitesi, spor sitesi, arkadaşlık sitesi, mp3 sitesi ve video sitesi gibi. Bu türlü sitelerden birini açarak, google aramalarında ilk sayfalarda görünmesini başardığınız bir sitenizle, Google Adsense' den alacağınız reklam yayınlarından kazanabileceğiniz paralar, gerçekten düşünemeyeceğiniz kadar iyidir.

Başka nasıl kazanılır? Bir satış ortaklığı sitesine üye olarak, bu sitede bulunan ürünlerle ilgili tanıtım makaleleri yazarak, ürün satışı sağladığınızda komisyon kazançları elde edersiniz ki; bu kazançlarda sizi şaşırtacak ölçüdedir.

İyide bu kadar şeyi nasıl yapacağız? diyorsanız, çok zor olmadığını söyleyebiliriz. İşe site açmaktan başlamak gerekiyor. Bunu kolayca yapabilmenizi sağlayacak şey, Web Sitesi Kurma Rehberi Dijital Eğitim Kitabı'dır.Bu kitapla, hayata yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sadece 69 TL'ye satılan bu dijital eğitim sayesinde, sadece web sitesi yapmakla kalmayacaksınız. Yanında verilecek promosyon eğitim setleri sayesinde, sitenizi arama motorlarında ilk sayfalara getirmenizi sağlayacak SEO Eğitim Kitabı, reklamlardan para kazanmanızı sağlayacak İnternet Reklamcılığı Eğitim Kitabı, web sitenizle hangi yöntemleri kullanarak nasıl para kazanabileceğinizi öğreten Site Kazançları Eğitim Kitabı ve Google'ın Sırları Kitabı ile zor zannettiğiniz şeyleri aşarak para kazanmaya başlayacaksınız.

İnternetten Para Kazanmak istiyorum diyenlerdenseniz, işe ilk başlamanız gerekne şey, bir web sitesi olmalıdır. Bunu kolayca yapabileceğiniz Web Sitesi Kurma Rehberi Dijital Eğitim Kitabı için resmi web sitesini ziyaret ederek daha geniş bilgiler edinebilir veya ürünü satın alabilirsiniz. TIKLAYIN! Link: http://www.webdepara.com/2014/04/site-kur-para-kazan/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.