İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Satışı Yeni Kurallar! Konu açmadan önce okuyunuz!

T

trgy

Misafir
Merhaba arkadaşlar site satışlarında kaliteli siteleri ön plana çıkartmak için bazı kurallar getiriyorum. Bunu kararı ben kendi adıma aldım deneye yanıla geliştireceğimizi ve ortak noktayı bulacağımıza inanıyorum.

Dikkatlice okuyun yorumunuzu yapın ve ortak bir nokta bulalım. Özellikle dikkat çektiğim nokta geliri olmayan sitelerin satışa sunulamayacağı. Gerekirse alt kategori açarız gelirsiz siteler diye orada satışa çıkartırız.

yeni kurallar: http://forum.iyinet.com/site-satisi/147431-site-satis-kategorisi-forum-kurallari.html

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Şöyle bişey düşündüm; facebook sayfaları burada paylaşılmasın fazla yer kaplıyor.Ayrıca domain yaşı sınırlaması getirebilirsiniz

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Bence, geliri olmayan bir site de satışa sunulmalı. Geçenlerde açtığım bir site ilk gün 2500 hit aldı, siteyi ilk haftasında sattım. Bu tür siteler için "1 yıldan yeni olan siteler" gibi bir alt kategori açılabilir.

Şablonda ayrıca belirtilebilecekler
Ödeme tercihi:
Domainin kayıtlı olduğu şirket:

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Bir de iyinete özel sahibinden.com get ilanlar gibi bir sistem yapamazmıyız? Aradan sizde birkaç lira alsanız ?

• Like
Reactions: Eif

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.