Burdasin.Net & Komsu.Net ortak çalışması olan site tanıtım sayfamızda, sayfalarınızın da tanıtımınızı görmek isterseniz bilgilerinizi komsunet ve bana pm olarak atabilirsiniz. İstediğimiz bilgiler:
-----------------------
Site Adresi:
-
Site Sahibi:
-
Sitenizin Açıklaması: (Sizin Cümleleriniz)
-
Kategori
-
-----------------------
Sitede sayfanız için özgün yorumlarımızı da sunacağız. Elimizden geldiğince tarafsız yaklaşımla doğru kararlar sunmaya çalışacağız.
Sayfanızın sayfamızdaki tanıtım sayfası www.komsusiteler.com/sayfaniz.asp şeklinde olacaktır. Açmadan önce 20-30 site tanıtımını sunup öylece sayfamızı açmayı düşünüyoruz. Sitenize 88*31 banner veya text link eklemek şartıyla sayfanızın tanıtımını sunacağız.
Şu an için kategorilerimiz:
Genel, Müzik, Sevgi, Astroloji, Hizmet, Eğlence, Gazete, Sağlık, Alışveriş, Sohbet, Spor-yasakpara
İç sayfa tasarımımız aşağıdaki linkte gösterilmiştir.
www.komsusiteler.com/sayfatanitimi/icsayfa.JPG
Gelişim konusunda görüşlerinize de açığız. Şimdiden ilginize teşekkür ederim. Kolay gelsin..
-----------------------
Site Adresi:
-
Site Sahibi:
-
Sitenizin Açıklaması: (Sizin Cümleleriniz)
-
Kategori
-
-----------------------
Sitede sayfanız için özgün yorumlarımızı da sunacağız. Elimizden geldiğince tarafsız yaklaşımla doğru kararlar sunmaya çalışacağız.
Sayfanızın sayfamızdaki tanıtım sayfası www.komsusiteler.com/sayfaniz.asp şeklinde olacaktır. Açmadan önce 20-30 site tanıtımını sunup öylece sayfamızı açmayı düşünüyoruz. Sitenize 88*31 banner veya text link eklemek şartıyla sayfanızın tanıtımını sunacağız.
Şu an için kategorilerimiz:
Genel, Müzik, Sevgi, Astroloji, Hizmet, Eğlence, Gazete, Sağlık, Alışveriş, Sohbet, Spor-yasakpara
İç sayfa tasarımımız aşağıdaki linkte gösterilmiştir.
www.komsusiteler.com/sayfatanitimi/icsayfa.JPG
Gelişim konusunda görüşlerinize de açığız. Şimdiden ilginize teşekkür ederim. Kolay gelsin..