- Reaction score
- 0
Merhaba, arkadaşlar bir sitem var okey, tavla, batak, pişti ve yüzbir sitesi yaklaşık 1 yıldan beri yayın da ve hiç online üyem yok googleda okey tavla batak kelimesinde 1. sayfanın en üstündeyim eşli batak, eşli ihale oyna kelimelerinde google 1. sayfadayım buna benzer bir çok kelimede 1 yada 2. sayfadayım ve aylık 1.5 miliyon kez aranan okey oyna kelimesinde googleda 9. sayfadayım ve düşmeye devam ediyor yani google da büyük sitelerin bulunduğu sayfalardayım, alexa değerim 3m düşüyor, site tasarımım iyi ve sorunsuz siteden yada sunucudan kaynaklanan hiç bir hata yok ama tek kötü olan bişey var online olan üyem yok siteyi büyük kitlelere nasıl tanıtıcam bi yardım edermisiniz lütfen gerçekten bunaldım artık backlink diyorsanız backlink var index diyorsanız 100 ün üserinde googlda ve diyer arama motorlarında index im var. Benim ne yapmam gerekli google adwords'a reklam ver dıyorsanız bütcem kalmadı zaten adwords çok masraflı yardımlarınız önerilerinizi bekliyorum :ağla: site adresi okey tavla batak oyna