İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site tanıtımı yardım lütfen

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba, arkadaşlar bir sitem var okey, tavla, batak, pişti ve yüzbir sitesi yaklaşık 1 yıldan beri yayın da ve hiç online üyem yok googleda okey tavla batak kelimesinde 1. sayfanın en üstündeyim eşli batak, eşli ihale oyna kelimelerinde google 1. sayfadayım buna benzer bir çok kelimede 1 yada 2. sayfadayım ve aylık 1.5 miliyon kez aranan okey oyna kelimesinde googleda 9. sayfadayım ve düşmeye devam ediyor yani google da büyük sitelerin bulunduğu sayfalardayım, alexa değerim 3m düşüyor, site tasarımım iyi ve sorunsuz siteden yada sunucudan kaynaklanan hiç bir hata yok ama tek kötü olan bişey var online olan üyem yok siteyi büyük kitlelere nasıl tanıtıcam bi yardım edermisiniz lütfen gerçekten bunaldım artık backlink diyorsanız backlink var index diyorsanız 100 ün üserinde googlda ve diyer arama motorlarında index im var. Benim ne yapmam gerekli google adwords'a reklam ver dıyorsanız bütcem kalmadı zaten adwords çok masraflı yardımlarınız önerilerinizi bekliyorum :ağla: site adresi okey tavla batak oyna

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bu konuda marka değerini alan siteler var hocam. Bu tarz oyunları oynayanlar zaten google'a okey oyna, tavla oyna gibi kelimeler yazarak sitelere girmiyorlar. Direk mynet'in oyunlarına ya da facebooktaki oyunlara yöneliyorlar. O yüzden işiniz çok zor...

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Doğru dıyorsunuz da google analizleri aylık 1.5 miliyon kez arandığını gösteriyor okey oyna kelimesinin. Tabiki mynet yada facebook var cunku mynet türkiyelink ilk göz ağrısı yanlışım varsa düzeltin varmı mynet gibi bi başka portal ekolay ve mynet ben 26 yaşındayım ve 10 yaşında tanıştım internetle bilgisayar ile ve benım bildiğim e kart yollardık ekolaydan ozamanlar.
Bu sitelerle boy ölçüşmeye kalkmıyorum tabiki sadece hiç yoksa 80 100 online üye olsa yeterli cünkü gerisi kendi kendine olucaktır ama tabi bi tanıtım lazım. Unutmayın ki bugün facebook bu hale geldıyse ilk açıldığı zaman yapılan işlem bilmene ünüversitesi öğrencilerine toplu e mail atmayla geldi sanırım ilk alan adı da şu idi. Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Doğru dıyorsunuz da google analizleri aylık 1.5 miliyon kez arandığını gösteriyor okey oyna kelimesinin. Tabiki mynet yada facebook var cunku mynet türkiyelink ilk göz ağrısı yanlışım varsa düzeltin varmı mynet gibi bi başka portal ekolay ve mynet ben 26 yaşındayım ve 10 yaşında tanıştım internetle bilgisayar ile ve benım bildiğim e kart yollardık ekolaydan ozamanlar.
Bu sitelerle boy ölçüşmeye kalkmıyorum tabiki sadece hiç yoksa 80 100 online üye olsa yeterli cünkü gerisi kendi kendine olucaktır ama tabi bi tanıtım lazım. Unutmayın ki bugün facebook bu hale geldıyse ilk açıldığı zaman yapılan işlem bilmene ünüversitesi öğrencilerine toplu e mail atmayla geldi sanırım ilk alan adı da şu idi. Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

Hocam 1.5 arama vardır da, bizim insanımızda pek adres yazma alışkanlığı yoktur, mynete girmek için de google'ı kullanıyorlar:) Bu sitelerin önüne geçmek zor da olsa bol bol tanıtım yazısı yayımlatabilirsiniz bence. Google' a reklam verebilirsiniz..

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Sizde haklısınız bana bile adres yazmak zor geliyor bu yüzdende google değerleri artıyor :) adwords'a reklam vermek için ve bu reklamlardan verim almak için 10 bin tl yetmez :) bi kere ufak çaplı bı reklam vermiştim ki günlük kota koymuştum 15 tlmi 20 tlmi ne olunca reklamı durdur diye 1 haftada bitti banamısın demedi ve o reklamlardan siteme üye olan kullanıcı sayısı 100 ü geçmedi.

konumuzseo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yardım isterken bile mesajınızdaki anahtar kelimelerden backlink almaya çalışmanız oldukça garibime gitti doğrusu. Şimdi "site tasarımım iyi ve sorunsuz" derken neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım ancak tasarımla ilgili sorunlarınız var (sıralamaya etkiliyormu etkilemiyormu incelemedim). Ayrıca "backlink diyorsanız backlink var" derken de backlink (eğer yanlış biryere bakmadıysam) hiç yok denecek kadar az. Okey oyna kelimesinde yarışmaya çalıştığınız rakipler de oldukça güçlü rakipler. Sonuç olarak okey oyna anahtar kelimelerinde, siteniz sıralamaya giremeyecek kadar zayıf bir durumda.

dunyaninilani

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ben ce de bu tür bir oyun sitesi daha renkli çekici halde olmalı.ne desem bilmiyorum da bu tasarımla ben 1 dakika durmam o sitede.

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
tasarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi yada kötü 1 kişi kötü demiş (tabi herkezede beyendiremezsin ayrı mesele)

Ekleme:
Yardım isterken bile mesajınızdaki anahtar kelimelerden backlink almaya çalışmanız oldukça garibime gitti doğrusu. Şimdi "site tasarımım iyi ve sorunsuz" derken neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım ancak tasarımla ilgili sorunlarınız var (sıralamaya etkiliyormu etkilemiyormu incelemedim). Ayrıca "backlink diyorsanız backlink var" derken de backlink (eğer yanlış biryere bakmadıysam) hiç yok denecek kadar az. Okey oyna kelimesinde yarışmaya çalıştığınız rakipler de oldukça güçlü rakipler. Sonuç olarak okey oyna anahtar kelimelerinde, siteniz sıralamaya giremeyecek kadar zayıf bir durumda.
Evet backlink almak istedim doğru cunku 9. sayfadayım burda bi hata yaptığımı düşünmüyorum ve okey oyna kelimesinde sıralamalar düşüyor yani 2 ay önce 25 . sayfadan 9. sayfaya geldim google da okey oyna diye arama yaparsan 9. sayfanın 3. sırasında www.okeyortim.com'u göreceksiniz. Seo deniyor hiç yaptırmadım ve çokta bilgi sahibi deilim Neler yapmam gerektiğini öğreneyim.
okey oyna kelimesindeki rakiplerim çok eski siteler zaten bunun gayet iyi farkındayım ve okey tavla batak kelimesinde 10 yıllık siteyi geride bıraktım ;)

konumuzseo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim tasarımdan kastım, sitenin kodlamasıyla ilgiliydi. Görsel anlamda iyi yada kötü bir görüş belirtmek istemiyorum.

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Anladım benimde tasarımım iyi dememin sebebi sql, html veya buna benzer açıklarımın olmaması idi görsel açıdanda zayıf sayılmaz hani tabi 100 kişiden 100 üne beyendiremezsin illaki çıkar beyenmeyen.
eve geçicem arkadaşlar 1 saat sonra burdayım nasipse görüşlerinizi bekliyorum.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
<kd>Hocam beğenmektir fiil olan. beyenmek diye bir sözcük maalesef yazım dilinde yok.Zonguldak, Kütahya vd. yörelerin konuşma ağızlarında olan bir şey. Yazarken dikkat ederseniz, kendi adıma, sevinirim.</kd>

Gelelim asıl meseleye, tanıtım yazıları ya da belli sitelerde banner reklam verebilirsiniz.

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
:) kusura bakma beğenmektir tabiki işyerinde olduğum için aceleden kaynaklanan bi hata neyse.

konumuzseo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alexa değerleriniz fena değil ancak bunun devamlı olması için seo yapmanız gerekecektir.
//bu satırdan itibaren tamamen okey oyna anahtar kelimesi ve siteniz hakkındadır.
Rakiplerinizin domain yaşı eski olabilir ve evet bu seo da bazı parametrelerle bir araya geldiğinde sıralamaları da etkiler (her zaman değil), Eğer onların bir kısmını geçtiyseniz de sakın rehavete kapılmayın. Siteniz yeni sayılabilecek bir yaşta. O nedenle inişler çıkışlar yaşayabilirsiniz ve siteniz için bir seo faaliyetiniz yoksa Googleda yaşanan her dalgalanmadan da kötü etkilenebilirsiniz.
Okey oyna anahtar kelimeleriyle kalıcı olarak sıralamalarda yer alabilmeniz için için site içi ve site dışı seo yapmanız gereklidir. Sitenizin seo açısından değerlendirilmesini isterseniz Konumuz Seo adresinden ekibimizle irtibata geçip ücretsiz danışmanlık başvurusunda bulunabilirsiniz (eğer son paragrafım reklama girdiyse yönetici arkadaşlar gereğini yapacaklardır.)
NOT: Eğer diğer anahtar kelimelerinizde sıralama sonuçlarından memnunsanız, okey oyna anahtar kelimleri için yapacağınız seo çalışmalarınız sırasında Googleda dalgalanmaya maruz kalmanız oldukça yüksek bir ihtimaldir.

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
hımmm peki hocam bunun bana maliyeti nedir "seo" çalışmasının.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ödüllü bir okey turnuvası düzenleyin, yada hediye ödülü olsun, bir siteden sponsorlukta alabilirsiniz belki.

Birde çekiliş düzenleyin, kampanya duyurusunu makale haline getirin ve kendi sitelerinde yayınlasın webmasterlar. Webmasterlara da bir ödül belirleyin, her sitede yayınlama karşılığında bir çekiliş hakkı verin.

Bu sayede site reklamı yapabilir ve üye çekebilirsiniz. (Burda yazmak kolay ama faliyete geçrirken zorlanabilirsiniz, özellikle sponsorluk konusunda)

2. Seçenek, adsense yerine max gelir'de reklam verin ve sitenize gelen üye başına ödeme yapın.

200 TL verseniz, üyelik başı 0.2TL verseniz 1000 üye alırsınız, üyelerin aktifliğide size bağlı. Hiç online yokken biraz zor, kayıt olsalar bile nasıl oynıyacaklar, kimle oynıyacaklar rakip yokken.

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
:) okadarlık var ya 10 kişi falan oluyor gene ama gündüzleri boş gece gelen oluyor şu aralar bayram sebebi ile sanırım 6 7 kişi anca online oluyor

Ekleme: Amma zor işmiş :)

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Günaydın arkadaşlar. Hımm hocam seo dan anlamadığım için sordum teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.