İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Tanıtımı.....

B

bleem_cnteam

Misafir
Siten açılsaydı yorum belirtildim ama sayfa görüntülenemiyor.

Y

yusufona

Misafir
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Bir ara hosting'de bir problem vardı, sonradan halledildi dediler. Saat kaç gibi girdiğini belirtirsen sevinirim, tekrar bir sorayım ,sorunmu yaşıyoruz gene acaba...

N

NETCONGFX

Misafir
yusuf site hakkında bişiler sölicem ama ukalalık olarak algılama.. sadece eleştiri..
1-) sitenin üzerine yaptıgın banner çok boş duruyo. onu biraz daha dolu gösterilecek tarza cevirebilirsin.
2-) Sitede çok içerik varmış gibi gözüküyo ama hiç içerik yok. yani işe yarar bi içerik yok. siteyi yapmadan önce kendine bi hedef belirle ona göre siteyi aç. Yani mesela arkadaşlık sitesi açıcaksan ona göre bi içerik kur, forum için açıcaksan ona göre... yani site için önce kendine bi hedef belirle..
3-) tasarımı sade ama çok güzel.. yani çoğu siteye taş çıkartır.
4-) Sitede çok grafik kullanmamaya özen gösterki çabuk açılsın.. ayrıca zorunlu olarak kullandıgın grafikleride sıkıştırıpta kullan.

Y

yusufona

Misafir
Eleştirin için teşekkür ederim. Kesinlikle ukalalık olarak algılamıyorum.. Söylediklerinde haklısın.. siteyi bu haliyle biraz erken açtığımı düşünüyordum, sende onaylayınca artık eminim..

İçerik konusunda haklısın,boş. Şimdilik çeşitli yerlere linkler var. Bilmiyorum bu linkler benim işime yarayan linkler aslında. İşten güçten dersten vakit bulursak geliştireceğiz.

Aslında şu an bana lazım olan fikir doğru yolda olup olmadığım. Sence site bu başlıklar, linkler altında yararlı bir kaynak olabilir mi?

N

NETCONGFX

Misafir
bana sorarsan cok erken acmışsın siteyi... yada oncekı mesajımda soyledıgım gıbı kendıne bı yol cızmeden acmıssın. Yanı sıteyı acmıs olmak ıcın acıyosan bılmıyorum ama bu zamanda boyle oraya buraya lınklerın oldugu bı sıte ıle hıc bısı yapamassın..
baskalarının yapmamıs oldugu bı seyı dusunmeye calıs. mesela biliyormusun.net adamlar mukemmel bısı dusunup hayata gecırdıler.. sımdıde kulllanıcılarını sayamıyo adamlar :))
yanı bu ısler boyle donuyo... bence bıraz acelecı davranmıssın.. egerkı bir link bankası oluşturmak istiyorsan hiç kendını harcama cunku arama motorları varken kımse senın lınk bankana bakmaz..
bıraz daha cesur ve kalıte ve kımsenın daha once hayata gecırmedıgı bısılerı ortaya koymaya calıs.
mesela yakında benım fırmanın sıtesı cıkıcak alt yapı calısması yapıyoruz..
mesela ordakı amaca bakıp ne soylemek ıstedıgımı anlayabılırsın..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5