DodRio sana şunu söyleyeyim :
1 : Sınırsız host diye birşey yoktur. (Bunu kendine bir temel konu olarak al ve algıla)
2 : Illegal iş yapmak hiçbir zaman zor değildir. CC kullanabilmek , Template Cardlayabilmek , Script Cardlayabilmek + Onu değiştirip piyasaya sunabilmek. Önemli olan kendi beynini kullanarak birşey üretebilmek.
3 : Ortak çalışma konusu artık out oldu sana tavsiyem Freelance çalış , senin yararına olur.
4 : İnsan tek başına üretirse zaten üretkenlik olur fakat nerde çokluk .......
He tabii ki çok büyük bir projen vardır işe alırsın gelen parayı da paylaşırsın o ayrı.
5 : Bir şeye başlayabilmek için a) başlayacağın şey hakkında bilgin. b) bilgiden önce onun ne olduğunu bulabilmen gerekiyor.
Örneğin bir emlak sitesi yapamayabilirsin bunu yapsan da verim alamayabilirsin çünkü alanın bu değildir. Bir alışeriş sitesi de yapabilisin ama verim alamazsın çünkü Ticaret adamı değilsindir.
Fakat bilgisayar donanımı ile ilgili bir site yapabilirsin çünkü bilgisayar donanımından anlarsın ve bu siteden de verim alırsın.
Ama sana tavsiyem :
CC işi güzel para kazandıran iştir ama gündüz gece bazı sorunlar yaşarsın . Örneğin : (Kapı çalıyor) Sen : Aha ! Kim O! Bu Saatte Kim Gelebilir vb.
Bunun üstünden birkaç sene geçer yine sen dersin ki : Len ben ne kadar salakmışım uğraştığım işlere bak . Adam akıllı bi iş yapsaydım şimdi ne güzel olurdu , adam yerine koyarlardı beni yaptığım iş ile övünür hava bile atabilirdim. Harcadım kendimi hadi gireyim bir internet cafede çalışayım bari....
Bu konu uzar bence bu kadarı da sana yeter .
Kolay gelsin.