İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteler Haram!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gazeteci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Selam Arkadaşlar! Kesinlikle düşünüyoruz ki, siteler haram! Hatta bazı arkadaşlık siteleri resmen fahişe pazarlaması yapıyor. Düşünün, bu türlü siteler ne kadar genclerimizi zehirliyor ve ya zehirliye bilir. Hatta bü türlü çalışmalar ülkemizi sevmeyen güclerin, narkotik,insan ticareti gibi yasa dışı işler yürüten çetelerin işine büyük avantaj sağlıyor ve ya sağlıya bilir.(Büyük haram ve suç!)

Gerçek bir türkün,bir müslümanın,bir iman sahibinin böyle sitelerle para kazanma istemesini bele düşünemiyorum.

Lütfen, İmanımız için, Milliyetimiz için, Ülkemiz için bu türlü çalışmalardan uzak duralım!

İlginiz için önceden teşekkürler!

Moderatör tarafında düzenlendi:

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Bu türk konular daha önceden açılmış,tartışılmıştı.
Bu tür şeyin haram olduğunu herkes biliyor,fakat işine gelmiyor.Çünkü para tatlı geliyor.
Uyarınız için + rep...

Php Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Helal Olsun Sana Kardeşim Tertemiz Bir İnternet İstiyoruz Gerek Toplum Açısından Gerekse Ahlak Açısından

r3LLi7

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Haramını düşünen öyle bir site açmaz diye düşünüyorum üstad şahsen.. :) Arkadaşlarım çok para kazandı öyle sitelerden fakat para için ben gidip aynı şekilde site açmadım.. Kişisel özgürlük diyelim isteyen açar isteyen açmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.