İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitelerde yorum ekleme

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir iki ay önce bir video sitemde yorumları direk göstemeye geçtim. Deneme amaçlı. Aslında korkuyordum geçerken ama (rude cümleler kurulur diye) ancak bu tarz yorumlar çok kısıtlı kaldı. %15 lerde belkide ve hepsi sıcak bölümde yer aldı. (yorumlardirek gözüküyor ama sonra ben yine onay veriyorum gözükmeye devam edip etmeyeceklerine)
Yani kortuğum başıma gelmedi. Bu olay hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim.

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
demekki insanlarımız butip yeni görmüşlüklerden artık kurtulmuş.Ben onayladığım halde küfürlü değil ama saçmalar tarzda mesajlar çıkıyor.Hatta onay beklediğini bilmediğinden saçmaladığı için yayınlanmadığını düşünüp yeniden bu sefer daha düzgün yazıyor gene yayınlanmayınca daha da düzeltenler var :D bende en son halini yayınlıyorum yada hiçbirini yayınlamıyorum ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.