İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sitelerine(adsense vb.reklamlar hariç)reklam alanlar reklam vergisi nasıl ödeniyor

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitelerine(adsense vb.reklamlar hariç)direk reklam verenden reklam alanlar reklam vergisi nasıl ödeniyor ? nasıl ödediniz yazsınlar lütfen ,bu konuda tecrübesi olanlar bilgilerini yazsınlar lütfen

T

trgy

Misafir
Sorunuz biraz karışık olmuş anlamadım açıkçası. Bir internet siteniz var ve reklam aldınız bunun vergisini mi soruyorsunuz?

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet firmadan reklam aldım vergisi nasıl ödenecek bilemiyorum ?

T

trgy

Misafir
Fatura keseceksin şirketin varsa. Şirketin yoksa babandan, amcandan fatura kestir. Sanırım reklam veren firma senden fatura istedi bu yüzden böyle birşey oluştu.

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitem kişisel site , ben kendim vergisi varmı yokmu öğrenmek için başlığı açtım ,site kişisel olduğu için fatura kesemem,vergisini ödemenin başka yolu yok mu ?

T

trgy

Misafir
Fatura, fiş kesmek zorundasın. Kişisel mişisel farketmez, nereden para kazanıyorsan oraya fatura kesmek zorundasın.

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatura benzeri düzenleyebileceğim bir belge yok mu ?

T

trgy

Misafir
Anlatamıyorum sanırım, fatura olur fiş olur. Normal marketten bile alışveriş yaptığında karşılığında ne veriyorlar sana fiş. Sen kendini market sahibi gibi düşün.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
mywedding'in dediği gibi "gider pusulası", şirket senin adına gider pusulası keser, %10 vergiye tabidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.