Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitelerine(adsense vb.reklamlar hariç)reklam alanlar reklam vergisi nasıl ödeniyor
sitelerine(adsense vb.reklamlar hariç)direk reklam verenden reklam alanlar reklam vergisi nasıl ödeniyor ? nasıl ödediniz yazsınlar lütfen ,bu konuda tecrübesi olanlar bilgilerini yazsınlar lütfen
Fatura keseceksin şirketin varsa. Şirketin yoksa babandan, amcandan fatura kestir. Sanırım reklam veren firma senden fatura istedi bu yüzden böyle birşey oluştu.
sitem kişisel site , ben kendim vergisi varmı yokmu öğrenmek için başlığı açtım ,site kişisel olduğu için fatura kesemem,vergisini ödemenin başka yolu yok mu ?
Anlatamıyorum sanırım, fatura olur fiş olur. Normal marketten bile alışveriş yaptığında karşılığında ne veriyorlar sana fiş. Sen kendini market sahibi gibi düşün.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.