Web Siteleriniz HİTSİZ Mİ
Web sitelerinizi Kimse Bİlmiyor mu?
O zaman Doğru Adrestesiniz.. Sitelerinizi Şimdilik 30 Adet Forumda Tanıtıyorum
Tanıtım Yapılacak Forumların Özellikleri
* Birbirinden Farklı Siteler
* Farklı IP Blogundaki Siteler
* Tamamı Türkçe İçerikli Siteler
* Tanıtımlara Müsade Eden Siteler
Peki Bu Forum Tanıtımı Nedir Yenir Mi İçiLirmi? Forum tanıtımlarının faydası nedir?
-Hedef kelimede yükselme meydana gelecektir ( Yorumlar incelenebilir )
- Kazanılan backlinkler, Siteyle alakalı makalelerden geldiği için spam olarak algılanmaz ve filtre vb cezai yaptırımlar uygulanmaz.
- Profil backlinklerin aksine makalelere ziyaretçiler tıklayacağı için makale daha da orjinal gözüküp etkisini artıracaktır.
- Tüm bu işlemlerden sonra çok ayrıntılı bir raporu size sunuyoruz.
Peki İşlemin ÜCRETİ NEDİR
ŞUAN İÇİN 10 tL
NOT: Bu İşlem Kesinlikle Ve Kesinlikle Program İle değil Tamamen El ile Girilmektedir.
Ödeme iş Sonrası alınır ödeme alınır rapor verilir Ödeme göndermeyenler hakkında itareder uygulanır..
Web sitelerinizi Kimse Bİlmiyor mu?
O zaman Doğru Adrestesiniz.. Sitelerinizi Şimdilik 30 Adet Forumda Tanıtıyorum
Tanıtım Yapılacak Forumların Özellikleri
* Birbirinden Farklı Siteler
* Farklı IP Blogundaki Siteler
* Tamamı Türkçe İçerikli Siteler
* Tanıtımlara Müsade Eden Siteler
Peki Bu Forum Tanıtımı Nedir Yenir Mi İçiLirmi? Forum tanıtımlarının faydası nedir?
-Hedef kelimede yükselme meydana gelecektir ( Yorumlar incelenebilir )
- Kazanılan backlinkler, Siteyle alakalı makalelerden geldiği için spam olarak algılanmaz ve filtre vb cezai yaptırımlar uygulanmaz.
- Profil backlinklerin aksine makalelere ziyaretçiler tıklayacağı için makale daha da orjinal gözüküp etkisini artıracaktır.
- Tüm bu işlemlerden sonra çok ayrıntılı bir raporu size sunuyoruz.
Peki İşlemin ÜCRETİ NEDİR
ŞUAN İÇİN 10 tL
NOT: Bu İşlem Kesinlikle Ve Kesinlikle Program İle değil Tamamen El ile Girilmektedir.
Ödeme iş Sonrası alınır ödeme alınır rapor verilir Ödeme göndermeyenler hakkında itareder uygulanır..