İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sitem daha önce kaydedilmiş galiba.mümkün mü?

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konularda oldukça yeniyim.acemice bi sorum olacak. snapnamesten bir domain almıştım. domaini joomlayı denemeek için free bi hostta atmıştım. googleye kaydetmeme rağmen google galiba sitemi indexlemiş. benden önceki domain sahibi kaydetmiş galiba.böle birşey mümkünmü. benim şimdi yapmam gereken bişey varmı

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
google ın indexlemesi herhangi bir yere kayıt olma ile alakalı değildir, Sizden önceki kişi herhangi bir yerden backlink felan aldıysa onun neticesinde sizde siteyi kurunca bot sitenizi ziyaret etmiş ve indexlemiştir. Google webmaster araçlarına kayıt olmak belki sitenizin hızlı indexlenmesine katkıda bulunabilir ama webmaster araçlarına kayıt olmayan site indexlenemez diye birşey yok. Webmaster araçlarına kayıt olarak sitenizin gidişatini izleyebilirsiniz.

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
size daha çok tşk edeceğim galiba. zaten iyinete beni en çok çeken kişi sizsiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.