İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem heklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Emir dediğini yaptım üyeliğe aktardım fakat admincp girerken böyle diyor :mad:

Geçersiz bir Kullanıcı ismi yada Şifre verdiniz. Öngörülen hatalı giriş deneme adetiniz doldu. Yeniden giriş yapmak için 15 Dakika beklemelisiniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük harfli yazılıma dikkat ediniz. Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın

Ekleme: Olmadı dün aksam aldıgım yedegı yuklucem :S

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hocam bunu yapamıyorsanız neden site açtınız?

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
hocam bunu yapamıyorsanız neden site açtınız?

Ya karedşim ne dıyosn ya zaten sınırlıyım bilmedıgım şeyi söylemekten utancaksam burası ne işe yarıyo allah allah neyse sıteyı gerı aldım bi kaç arkadaş sağolsun diğerleri bızı kucumsemek için elinden gelini yaptı herkese teşekkür ederim.

KIRMIZI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tools.php kullanarak tekrar yetkilerini geri alabilirsin. Vbulletin dosyalarının içinde bulunur bu dosya ftp den server a atarak borwser dan çalıştıracaksın.Karşına çıkan ekranda yetkileri düzenledikten sonra herşeyini tekrar geri alabilirsin.Daha sonra ftp den sileceksin tools dosyasını.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Emir dediğini yaptım üyeliğe aktardım fakat admincp girerken böyle diyor :mad:

Geçersiz bir Kullanıcı ismi yada Şifre verdiniz. Öngörülen hatalı giriş deneme adetiniz doldu. Yeniden giriş yapmak için 15 Dakika beklemelisiniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük harfli yazılıma dikkat ediniz. Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın

Ekleme: Olmadı dün aksam aldıgım yedegı yuklucem :S

15 dakika sonra yeni id ve şifrenizle giriş yapmanız gerekiyor , zorlamayın bekleyin.Şuanda o heker ' da giremez :)

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ya karedşim ne dıyosn ya zaten sınırlıyım bilmedıgım şeyi söylemekten utancaksam burası ne işe yarıyo allah allah neyse sıteyı gerı aldım bi kaç arkadaş sağolsun diğerleri bızı kucumsemek için elinden gelini yaptı herkese teşekkür ederim.

İyide adam orada size yardım etmiş sen ne içtin diyorsun ? Sizmi insanları küçümsüyorsunuz yoksa insanlarmı sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.