İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem her geçen gün ellemesemde gelişiyor

dlxattack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba 2 ay önce tam webe veda edıyım bırakıyım derken arkadaşın baskısıyla phpbb forum kurduk çok uğraştık modifikasyonlarıyla grafikte başarısız olduğumuz için hazır bir tema kullandık onuda epey düzenledik zaten phpbb ile ilgilenen arkadaşlar bilir temayı bo2soft her neyse güzeldi epey site mesaj yazardık hep sonra ben sıkıldım dedım kadroya ben bırakınca hepsi bıraktı kimse girmedi siteye 1 ay boyunca hiç mesaj atılmadı google buna rağmen 24 saat sitemde hep çıkmıyor 3-4 tane arama motoru yolluyor panele grıyorum zıyaretıcıde ugramıs siteye googleden fakat konu sayım az sitede içerik az uye olmadan cıkmıslar google her gun sayfalarımı eklıyor durmadan hızlıca ben hiç birşey yapmıyorum alexa rankım durmadan düşüyor 800.000 lere kadar geldi nasıl oluyor bu sizce hiç bakmıyoruz siteye

www.eksiboard.com sitede bu

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
demekki zamanında google sevmiş sitenizi özgün ve güncel ise...

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
google botları her zaman gelir,siteni belli aralıklarla güncel tutmazsan düşer.

tabi çok iyi kaliteli sitelerde uzun aralıklarla güncel tutulabilir,ama en iyi yolu güncellemektir ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.