İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem neden sadece 1 sayfa ile indexleniyor?

SeVeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhabalar;
Google üzerine gördüğüm ilk ve en iyi forum, iyinet forumları. Teşekkürler.
Sorunum şu;
Ben www.funcep.com un sahibiyim ve google sitemin sadece bir sayfasını indexliyor. Alt sayfaları hiç almıyor. Bunun sebebi ne olabilir. php-nuke kullanmam mı? Gerçi burdaki başlıklara göre hileci siteler yüzünden yeni sitelerinde zor duruma düştüğü yazılmış, yine de benden kaynaklanan bir sorun varmı diye sormak istedim. Açıklarsanız sevinirim.

T

The_Best

Misafir
Arkadaşım siten üyelik sistemiyle çalışıyor çoğu alana google robotları zaten giremez, giremediği içinde doğal olarak indexleyemez.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hazırlamış oldugumuz siteleri bizim için çok degerli
ama ya google için degerli mi? :rolleyes: sorusuna cevap arayarak işe başlaya bilirsin.

Google için, deger ölçüsüde pageranktır.
Sitenin google gözünde şu an hiç degeri yok pr0.
indexlenmeyi bekleyen daha degerli siteler varken (Pagerank degeri yüksek siteler), Google sistem kaynaklarını degersiz sitelere harcayamayız diyor google amca programcıları...

Pagerank ne dersende şu yazıyı oku
www.gitme.net/google.php

ragiax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pr rank artana kadar bekleyeceksin. Aynı benim gibi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5