İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem yönlendiriliyor

Bityavrusu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar
www.medihacambaz.com adlı sitem yönlendiriliyor.Daha öncede başka webmasterlığını yaptığım site yönleniyordu.O eklentiden kaynaklıydı ama bunun eklentileri full yıldızlı sorun ondan olduğunu sanmıyorum.Dosyaları arayacağım nasıl bir arama yapmam gerek bilmiyorum ne tarz bir kod yerleştirmiş olurlar.Yönlendiği site bu fakat belirli sürelerde yönlendiği site değişiyormuş .. Yardımlarınızı bekliyorum.
mnsbfoa.ddns.me.uk

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
header kodlarına bakabilirsiniz

Bityavrusu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar sorunu düzelttim.
Önce .htaccessi kontrol ettim Sonuç Textcrawler programıyla redirectUrl taraması yaptım tüm site dosyalarında dosyalarda Sonuç çıkmadı.
Ardından Javascript php html vsvs her türlü yönlendirme kodunu aradım ama nafile.
En sonunda eval(base64_decode tarzı şifreli kodlandırma geldi aklıma ve onu taradım wp-config.php ve WordPress Login :: Red Rokk Widget Collection eklentisinin login.phpsin de buldum.Eklentiden gelmiş yani.
Sorunu halletim umarım bu bilgilerde bi gün birinin işine yarar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.