İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemap xml oluşturmada kalite?

master65

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba arkadaşlar benim bir web sitem var haber sitesi takip ettiğim iki web sitesi var www.beyazgazete.com www.haberaktuel.com bunların haberleri sürekli google düşer news'e yani aynı haber birden fazla düşüyor.benim sitem hemen hemen aynı kalitede ama kodlarına baktım bunlardaki haber trafiği düşüşü mükemmel 1 haberi gün içinde birden fazla günceleyerek değil aynı haber aynı başlık sürekli düşüyor bu konuda sizden yardım istiyorum fikrinizi paylaşırsanız sevinirim site:beyazgazete.com site:haberaktuel.com arkadaşlar buradan bakabilirsiniz sitelerinde nasıl bir site haritası kullanıyorlar çok merak ediyorum destek çıkarsanız sevinirim ihtiyacım var..:(

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sitemap'le pek alakası yok, domainin gücü yükseldiğinde senin güncellemelerin de hemen yerini alır. Sürekli güncelleme, güncelleyince ping, yüksek otorite sitelerden link almak vb. şeyler ile sağlanıyor bu

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Angelo'nun da belirttiği gibi bu tamamen sitenin geçmişinin google tarafından sevilmesi ile alakalı bir durumdur. Hızlı indeks almasının nedeninin en önemli faktörü sürekli içeriklerin ekleniyor olması.

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Sitemap'le pek alakası yok, domainin gücü yükseldiğinde senin güncellemelerin de hemen yerini alır. Sürekli güncelleme, güncelleyince ping, yüksek otorite sitelerden link almak vb. şeyler ile sağlanıyor bu

Sitemizi pingleme işlemini nasıl yapıyoruz öğrenebilir miyim ?

master65

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Şimdi Örneğin B haberim sürekli eziliyor yeni haber atınca onlar rekabet oluşuyor bu durumda tek seçenek benimde güncellemem gerekiyor.? benim 5 dk sonra haberim newse düşüyor ama onlarda otomatik bot gibi bişey herhalde saniyede haberi düşürüyorlar

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sitemizi pingleme işlemini nasıl yapıyoruz öğrenebilir miyim ?
http://pingomatic.com/

Şimdi Örneğin B haberim sürekli eziliyor yeni haber atınca onlar rekabet oluşuyor bu durumda tek seçenek benimde güncellemem gerekiyor.? benim 5 dk sonra haberim newse düşüyor ama onlarda otomatik bot gibi bişey herhalde saniyede haberi düşürüyorlar

Haber düşüyordan kasıt nedir tam anlamadım?
Ayrıca hemen index alıyor olması sıralamada en tepede çıkacağına bir işaret değil ki.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.