İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemap Yararlıdır :)

S

sohbetorg

Misafir
Nurettin' Alıntı:
Merhaba,
Sitemap da kendi yaptıgım bir şeyi size söylemek istiyorum.

Daha önce sitem her gün indexleniyordu sonra kopya makale koydum diye google index sayfalarını düşürmeye başladı her gün. Daha öncede her gün artıyordu.

Baktım gidiş çok kötü siteme bir sitemap koydum. Daha 3-4 gün olmadı.

700 kusurdu index sayısı şimdi ise 9,220 sayfa indexli.

Herkeze tavsiye ederim.

Gercekten yapılması gereken bir olay.

+Rep verirseniz sevinirim :p

Tsk ederim sahsen ben bilmiyordum girerken yazdigini gördüm Sitemap olayinda daha yeni bilgim oldu herkezin bildigini sanmiyorum bende yeni yeni baslicam bakalim ne olucak. bugunden sonra kollari sivarim Paylasimin icin tsk ederim nurettin

Genckolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hakikaten Sitemapın Faydası Çok Arkadaşlar. Yalnız Burada Dikkat Etmeniz Gereken En Önemli Konu Sabır. Yani Bekleyeceksiniz, Sitemapınızı Ekler EKlemez Tüm Sayfalarınız Google Tarafından İndexlenmeyecektir. Zamanla Tamamlanacaktır. Örnek Verirsem 1 Ay Önce Eklediğim Sitemap O Günlerde İndexli Sayfa Sayım 600-700 Arasıydı Bugünse 12.000 Civarında Sayfam Görünmeye Başladı Google da. http://www.google.com.tr/search?sou...GLJ,GGLJ:2006-10,GGLJ:en&q=site:genckolik.net
İnceleyebilirsiniz.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
nurettin sayende sitemap sorunum halloldu teşekkurler ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.