İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemde Nasıl SWF Videolarını Oynatabilirim

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Başlıkda belirttigim gibi swf videolarını nasıl oynatabilirim

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
hocam swf olarak komple videoyu flasa gömdüysen stop mute gibi fonksiyonları kullanmadan direk oynata bilirsin bunuda swf çıktısını fronpagede html dosyanı aç swf dosyasına sağ click kopyala de sonra html dosyana fronpage ile açtıktan sonra yapıştır de olur
ikinci yöntem youtube gibi olanı en az flash 8 sürümünü indir flash 8 ve yukarısı yüklü iken flashda boş bir tasarı aç sonra sonra file menüsünden importu seç sonra videoyu tıkla sonra video dosyasının yerini flasha göster nexti tıkla karşına çıkan seçeneklerden ikincisini tıkla strem from flash video.... olanını seç next tıkla sonra tekrar next sonra skin seç nexti tıkla en son olarak ctrl + enter yap yada swf dosyanı biyere çıkar burda önemli olan swf dosyasının yanında bir adet daha swf ve bir adette flv dosyasının daha flasın çıkarması bu üç dosyayı yanyana olursa flash videon çalışır ama sen html dosyana ismini verdiğin swf yi kopyala yapıştır yapacaksın fakat sunucuya üç dosyayıyıda göndereceksin tabi sunucununda flv uzantı desteği olması gerekiyor meb in bütün sunucuları destekler
dreamweaver dan yapabilirsin
sayfana bir tane flash elementi ekle
oradan yolunu göster
swf uzantılı doosyanıda kök klasörde gösterdiğin yere at
böle olması lazım
Kolay gelsin

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Bende siteye video ekleyeceksin sandım. Dur onada bir bakayım yazarım tekrar.
jw player niye kullanmıyorsun ?

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Bende siteye video ekleyeceksin sandım. Dur onada bir bakayım yazarım tekrar.
jw player niye kullanmıyorsun ?

Ya Aslında Flashgru gibi bi player arıyorum. Ama flashgru ücretli malesef. bende filmleri swf olarak alıcam siteme öyle eklemek istiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.