İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme aylik 15 milyondan link aliyorum

S

Sticks

Misafir
AkrepList , arkadaşım bu konuyu bilgisi olmayanlara sunmakta ve açıklamada bayağı bir zorlanacağın ortada.

Ben kısaca söyleyeyim bilgi sahibi olanlar ilgilenir; olmayanlar , ilgilenmez. Bence en basit yol bu. AkrepList , link alırken benim yaptığım gibi max. 3 kelimeye kadar al derim.

Ayrıca şu anda yabancı piyasaya göre yüksek fiyatla gtmektesin ve bu da pek olumlu değil reklam verenler için. Aklında bulunsun Google son zamanlar minimum PR5 linkleri ve buradaki anchor text lere önem veriyor bu yüzden öncelikle , gerek takas gerek reklam satın alarak PR'ni yükseltmen iyi olacaktır. Satarken ve satın alırken halka açık ortamlarda alım yada satımı PR için yaptığını belirtmemen Google tarafından banlanmanı önleyecektir.
(Ortalama PR fiyatları - yabancı piyasa - PR5 : $5 - $15 / PR6 : $15 - $30 / PR7 : $25 - $150 (link kalitesine göre) / PR8 : $100 - $450 / PR9 : $450 - $1500 / PR10 : Yok sayılır.)

Kolay gelsin.

S

Sticks

Misafir
Her zmn burdayım biliyorsun :)
Yardımcı olabileceğim birşey olduktan sonra bilgilerim ve yapabileceklerim emrinde ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5