İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

siteme ekledim kodlari daha hiç birşey yapamadik

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin rengi insanların gözünü alıyor sanırım.. bir de zaten resimler falan da açılmıyor altta vasat olmuş..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Trafiğin yabancı mı türk mü? ilk başta bu çok önemli.. Türk insanı bilmediği ingilizce olan şeylere tıklamaz Enter here dışında.. 2. olarak enter here'a basınca sanalseks adı altında bir sayfaya yönleniyor bence bunun subdomainini değiştir.. Sonradan sorun çıkarmasınlar..

İyi çalışmalar..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nasil yani sorun olabilirmi ki o ? ikinci subdomain
hostum da adsense reklamlari cikmadigindan dolayi bedava hosta yonlendirdim siteyi

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
nasil yani sorun olabilirmi ki o ? ikinci subdomain
hostum da adsense reklamlari cikmadigindan dolayi bedava hosta yonlendirdim siteyi

hostun neden gostermiyorki acaba?
bence sen o bedava hosta yonlendirme olayini yok et, bir caresini bularak.
bence ilk giris dayfasinida yok et, girenler direk sitene girsin, ordaki enter here sanki baska bir ilan gibi duruyor, siteye giris oldugu tam acik secik degil.
ziyaretci sayilarin ne kadar. Her yuz tekil zirayetcide, adsensenin durumuna gore, 0-5 arasi tiklama olabilir fazla bekleme.

dating siteleride mp3 siteleri gibi. Eger guzel yaparsan bir suru uyen olabilir. Bir suru bedava scriptler var hotscripts te bence onlara bak birini kullan (belki kullaniyorsundur tam emin degilim). Girenler uye olup diger uyelere bakabilsin.

hedef kitlen yabancilar gibi. Ingilizce site Turkce sitelerden daha cok kazandiriyor dogru ama, ingilizce siteler arasindada korkunc bir rekabet var, Turkce siteler arasinda o kadar yok. Siteni dmoz a filan kaydet, link degistir filan ziyaretci cekmek icinde.

Ney se sana kolay gelsin.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
uyelik olayina girmiyorum ben sadece directory hizmeti veriyorum yani geleni yonlendiriyorum o enter here i da host desteklemedigim için kurdum yani alan adinida yonlendiremeyince oyle yapmak zorunda kaldim cunku alan adim kayitli idi diger toplistlerde
banner exchange olayinada gireyim diyorum ama nasil giricez ve daha onemlisi banner hazirlamadim henuz nasil hazilarim saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5