Siteme Giremiyorum

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
5 Kasım 2006
Mesajlar
898
Tepki puanı
15
Merhabalar, google aramalarından toplistlerden kullanıcı geliyor fakat bazı arkadaslarım girebiliyor bazıları giremiyorum benim gibi. IP adresim banlanmış olabilir mi acaba ? Bu sorunu hostcum mu düzeltebilir yada benim yapabileceğim bişeyler var mı ? Modeme reset attım ip değişir diye fakat işe yaramadı. Şimdiden teşekkürler..
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
6 Nisan 2009
Mesajlar
152
Tepki puanı
3
Konum
Manisa-Trabzon
Merhabalar.

Hatanın, sitenizin "www" adlı bir subdomain içermemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Öncelikle eklediğiniz toplistleri bir kontrol edin. Genelde üyelikle giriş yapılan sitelerde login olup olamama şeklinde kendini gösterir. Ancak kimi hallerde başınıza gelen durum da görülebiliyor. Yani site " http://site.com " yazınca açılıyor fakat www.site.com şeklinde yazılınca açılmıyor.

Bu eksikliği gidermek için hostçunuzdan yardım alabilir yahut plesk panel sahibiyseniz Home / site.com / Dns Settings kısmından da kendiniz "www" olarak bir subdomain ekleyebilirsiniz.

İyi günler.
 
Geri
Üst