İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme Giremiyorum

Bagaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba.Ben siteme giremiyorum.
Site başka bir adrese taşınmış yazıyor acaba heklendimi başka bir adrese taşınmış yazıyor ama taşınmadı.Ftp'de yapamıyorum fakat kontrol paneline girebiliyorum.

neomark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam öncelikle gecmis olsun
Arkadasim cok bariz bir sekilde saldiri yemissin, bunun FTP den siteni cekip server i temizleyip, dosyalarini temizledikten sonra tekrar yükle. Aldigin server i ve sitenin adresini verebilirsen daha fazla yardimci olabiliriz ama genel anlamda. HTAACCESS dosyasini robot.txt yi JS dosylarini gözden gecir. Eger kullaniyorsan CMS onlarin güncellestirmelerini falan yapmayi unutma. Benim basima geldi baya bas agritici bir sey ama cok sey ögreniyorsun bu sürecte ders aliyorsun.
Görüsürüz.

dilarabilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar ;
Site adresinizi verirseniz size yardımcı olabilirim şu durumda görmeden bir şey demem çok saçma olacaktır :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5